2777
2789

حوصله داریا تورو خدا قسمتت نیست بیخیالش شو خدا بهترشو برات کنار گذاشته

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوصله داریا تورو خدا قسمتت نیست بیخیالش شو خدا بهترشو برات کنار گذاشته

نمیدونم چی شد عاشقش شدم دیگ حالم دست خودم نیس یروز همه این اداها رو مسخره میکردم الان روانی شدم😭

به مرور زمان فراموش میشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دارم دیوونه تر میشم

اصلا باهاش در ارتباط بودی؟ یا اصلا اون طرف لایقش هست ؟!سعی کن کلا بهش فکر نکنی چیزایی هم یاداورش هست رو بذار کنار تا یه مدت اینطوره بعدشدیگه کمرنگ میشه تو ذهنت

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اصلا باهاش در ارتباط بودی؟ یا اصلا اون طرف لایقش هست ؟!سعی کن کلا بهش فکر نکنی چیزایی هم یاداورش هست ...

ن در ارتباط نبودم

نمیدونم شاید نه 

کاش زود بگذره این روزا فراموشم بشه زندگی قبلیمو شروع کنم💔

ن در ارتباط نبودم نمیدونم شاید نه  کاش زود بگذره این روزا فراموشم بشه زندگی قبلیمو شروع کنم💔

خب همین که در ارتباط نبودی خیلی راحتتر میتونی فراموش کنی ، همه هم تجربه میکنن این حسو ، فقط باید کارای روزانت رو انجام بدی که دیگه خیلی وقت فکر کردن بهش رو نداشته باشی ، این نشد یکی نصیبت میشه که لیاقتت رو داشته باشه

خب همین که در ارتباط نبودی خیلی راحتتر میتونی فراموش کنی ، همه هم تجربه میکنن این حسو ، فقط باید کار ...

ممنونم عزیزم حتما این کارارو میکنم❤❤❤❤

روزآمد یا با درس پر میکنم چون دیگ آخر ترمه یادم با ذوستام میرم بیرون خونه روانیم میکنه 

ممنونم عزیزم حتما این کارارو میکنم❤❤❤❤ روزآمد یا با درس پر میکنم چون دیگ آخر ترمه یادم با ذوستام می ...

آره این کارو حتماً بکن ، پیاده روی و ورزشم خیلی خوبه هم از افسردگی جلو گیری میکنه هم انرژی های منفی رو تخلیه می‌کنه ، همینطور نماز و قرآن

سراغ آهنگها و فیلم هایی هم که تو رو یاد اون طرف میندازه نرو ، این تاثیرش خیلی زیاده ، میتونه تو یه لحظه تمام خاطرات رو زنده کنه مخصوصاً موسیقی 

ممنونم عزیزممم❤❤

قربونت💚