2777
2789
عنوان

جای خودزنی + عکس

1279 بازدید | 15 پست

دوستان من یه حماقتی کردم الان پشیمونم چند ماهی گذشته از خودزنیم رو مچ دو دستمه اصلا خیلی اذیت میشم همه هم دیدنش حس میکنم منو ضعیف میبینن زیاد عمیق نیست اما باز جاش مونده بزار عکسشو بزارم بنظرتون با چی میره؟

بز تا بگم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا نمیری روان درمان ب جای این کارهای مزخرف

عزیزم تو منو قضاوت نکن زندگی منو نداری که بعدشم گفتم پشیمونم یه بار کلن انجام دادم اونم حالم خیلی بد بود الان فقط دنبال راه از بین بردنشم 

خیلی طول میکشه تا سفید شه..اما سفیده تقریبا برجسته..کرم ترمیم کننده میموزا بگیر روزی دو دفه بزن ..ی دفه هم پماد زینک اکسید بزن عالیه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
عزیزم تو منو قضاوت نکن زندگی منو نداری که بعدشم گفتم پشیمونم یه بار کلن انجام دادم اونم حالم خیلی بد ...

منم ترو قضاوت نکردم راهکار دادم، اگه پای روانی بودن وسطه من خودم از همه بدترم

مَن راهی توام ای مقصد درست!
نتیجه میگیرم؟

ادامه بدی بله..برا من خط خط سفید مونده..ولی چندان تو چشم نیست برای شماهم مث مال من میشه اما یکم خط هایی ک زدی کلفت تره 

ادامه بدی بله..برا من خط خط سفید مونده..ولی چندان تو چشم نیست برای شماهم مث مال من میشه اما یکم خط ه ...

من با تیغ زدم خیلی ناراحتم فکر میکنم جاش میمونه اونم دستم یه خورده کم رنگ شده این خیلی تو چشه