2777
2789
عنوان

دیشب گفت جداشیم

298 بازدید | 16 پست

پارتنرم بعد ۶ سال گفت جداشیم 

ی بحث با هم داشتیم ک توش ب هم توهین کردیم اونم گفت نمیتونم توهین بشنوم و کات کرد 

البته اونم کم نگفتا بهم تاپیک قبلم گفتم ک چپ میره راست میره میگه تو عصبی هستی اخلاق و درک و تربیت نداری 

منم جوابشو دادم 

تهشم شد کات 

تو شوکم ی بحث ارزششو داشت؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ۶سال خودتو تلف کردی

واقعا شاخ دراوردم 

تازه بیشرف بهم پیشنهاد رابطه داد خوب شد قبول نکردم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

اینا بهانه ست واسه جدایی

داره کاری میکنه تو هم باورت بشه تقصیر خودته

طرف خون به جیگرت میکنه بعد که صدات دربیاد میگه مشکل از خودته

کسی که اینجوری بهت برچسب میزنه همون بهتر که بره

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
واقعا شاخ دراوردم  تازه بیشرف بهم پیشنهاد رابطه داد خوب شد قبول نکردم

میگم چه بر سر دختران سر زمینم آمده ،خداییش ۶سال خیلی زیاده چطور بدون هیچ تضمینی ۶سال عمرتو خراب کردی ،این ناشکریه ،روچه حسابی ۶سال بدون تعهد بدون اعتبار بدون معرفت براش صبر کردی

ول کن بابا بزار بره بگو تو با ادبی تو خوبي بگو تو اخلاق داری اسی این دنبال بهانه بود.اگرتا چند ساعت دیگش ک آروم  برگشت یعنی اون لحظه عصبي بوده اگر برنگرده یعنی دنبال بهانه بوده

اینا بهانه ست واسه جدایی داره کاری میکنه تو هم باورت بشه تقصیر خودته طرف خون به جیگرت میکنه بعد که ...

ما سر اینکه چند روز از صبح تا شب خبری ازش نبود دعوا شد 

وقتیم داد و بیداد کردم گفت تو عصبی هستی و اخلاق نداری تربیت نداری و از این داستانا و هی ب من میگه عصبی رو خودت کار کن شاید تو هر جملش ۱۰ بار بگه 

منم قاطی کردم گفتم من عصبیم یا تویی ک هربار معده و قلبت سر ی بحث کوچیک درد میگیره 

اینو گفتم و گفت کات

ول کن بابا بزار بره بگو تو با ادبی تو خوبي بگو تو اخلاق داری اسی این دنبال بهانه بود.اگرتا چند ساعت ...

بخدا یبار نمیگه تو خوبس همش ایراد ایرااااد اعتماد بنفسمو گرفنه 

ما سر اینکه چند روز از صبح تا شب خبری ازش نبود دعوا شد 

وقتیم داد و بیداد کردم گفت تو عصبی هستی و اخلاق نداری تربیت نداری و از این داستانا و هی ب من میگه عصبی رو خودت کار کن شاید تو هر جملش ۱۰ بار بگه 

منم قاطی کردم گفتم من عصبیم یا تویی ک هربار معده و قلبت سر ی بحث کوچیک درد میگیره 

اینو گفتم و گفت کات

بخدا یبار نمیگه تو خوبس همش ایراد ایرااااد اعتماد بنفسمو گرفنه  ما سر اینکه چند روز از صبح تا ...

ولش کن بابا خودشیفته روانی رو توام جوابشو دادی دگ بهتر ک کات کرده ب نفع تو