ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دو سه سال چندتا دوست پسر دارم و واقا مثل برادرامن
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
من دخترم یه دوستی داشتم فک میکردم فقط رفیقیم اوایل رفتار بدی ازش ندیدم ولی وقتی فهمید رو یکی کراش ز ...
دقیقا من دانشگاه با یکی از آقایون درسی باهم خیلی خوب بودیم. بعد چندین بار گفتن که تو منو دوست داری!!! هر چی میگفتم نه قبول نمیکردن!!!! چقدر یادم میاد اعصابم بهم میریزه حیف جزوه هام کتابام.......خداروشکر داداشم پراااشووو چید.
اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد