2777
2789
عنوان

کاربرای مرد بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 39 پست
من چهارتا داداش دارم، باهم خیلی خوبیم. اونا که اهل دوست دختر نیستن. به جز کوچیک. که همشون گفتن نه. ...

دقیقا ولی برا من پیش اومده تا حالا به یه پسر حس برادری داشته باشم چون برادر هم ندارم ولی آخرش اون گند زد به دوستی مون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سه سال چندتا دوست پسر دارم و واقا مثل برادرامن

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
بشخصه نه

خب چرا

در همه اقایون ریشه داره؟ 

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

ولی همیشه دوست داشتم رفیق پسر داشته باشم به نظرم خیلی با مرام و معرفت تر از دختران تو دوستی 

ولی هم اطرافیان بد برداشت میکنن و حرف در میارن هم خود اون پسره ممکنه بد برداشت کنه و جوگیر شه

من دخترم یه دوستی داشتم فک میکردم فقط رفیقیم اوایل رفتار بدی ازش ندیدم ولی وقتی فهمید رو یکی کراش ز ...

دقیقا من دانشگاه با یکی از آقایون درسی باهم خیلی خوب بودیم. بعد چندین بار گفتن که تو منو دوست داری!!! هر چی میگفتم نه قبول نمی‌کردن!!!! چقدر یادم میاد اعصابم بهم میریزه حیف جزوه هام کتابام.......خداروشکر داداشم پراااشووو چید.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
2790
2778
2791
2779
2792