2777
2789
عنوان

کاربرای مرد بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 39 پست
ضعف دختر دارن

خیلی مزخرف هستن دورازجونتون کسی ک قسم میخوره ک مث ناموسشی یهو تو زرد ازاب درمیادومیفهمی عوضی ترین ادمه اییینه ک بدبین میکنه ادمو واس همین این حقیقتو گفتنتون باعث تعجبم شد 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ولی برا من پیش اومده تا حالا به یه پسر حس برادری داشته باشم چون برادر هم ندارم ولی آخرش اون گن ...

متوجه هستم، حتی در حد دوستم و درس هم تصورات آدم خراب می کنند. 

آدمی زاد عجیب، ممکن برعکسش هم رخ بده که کمه اما هست! مگر دختر عاقل باشه

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
قرار نیست دو نفر یا دو تا دوست ایده آل هم باشن که با هم دوست باشن ممکنه هم رو حتی دوست داشته باشن ام ...

من کلی گفتم قصدم خراب کردن رابطه کسی نبود . شاید شما درست بگین . حرف منو نشنیده بگیرین

https://www.cruse.org.uk/
میشه ۹۸ درصدشو تو این ضمینه جمع بست. من الان پیشنهاد دوستی بهت بدم بگم فردا بریم باغ به عنوان دوست ع ...

ببین این موردی که من براش فرق گذاشتم فقط درباره همون مورد میتونم حرف بزنم و بگم میشه دوست عادی بود نه بقیه موارد که اونم براش دلابل زیادی دارم 

خوبشون که منم اینجوریم بقیه رو خودت متوجه شو

😐😐🥴🥴

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️