2789
عنوان

رژیم فستینگ

1368 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین پیشاپیش یلداتون مبارک باشه 

من یه سوالی درباره رژیم فیستینگ داشتم کسی هست منو دراین باره راهنمایی کنه؟ کسی هست از این رژیم نتیجه گرفته باشه و نظرشو باهام درمیون بذاره ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاپیکارو جستجو کنی اره خیلیا هستن که نتیجه خوبی گرفتن منم یه هفتس شروع کردم خیلی سرحال و راحتم.  ...

خیلی ممنونم منم الان دو روزه شروع کردم ب نظرم راحت میاد و اینکه من چیزایی ک میخورمو کالری شماری میکنم این خوبه؟ 

اره رژیم خوبیه.  فقط چایی بدون قند  خوردن یکم سختمه

من از دمنوش استفاده میکنم راحتترم.

دمنوش به خشک و زعفرون و دارچین خیلی خوبه دارچین طعم شیرین میده به دمنوش تو این ۳روز هم نیم کیلو کم کردم

میشه بگید چ رژیمیه

۱۶ .۸.   ۱۶ ساعت بجز. اب دم نوش چای و قهوه بدون شیرینی چیز دیگه ای نباید بخوری تو اون ۸ ساعت میتونی غذا بخوری. فقط باید زیاده روی نکنی.   میتونی این ۱۶ ساعتو هر جور میخوای تنظیم  کنی من از ۹ شب تا فردا.   یک ظهر هیچی نمیخورم

میشه بگید چ رژیمیه

این رژیم طوریه ک مثلا ۱۶ساعت گرسنه میمونی و فقط باید چای دمنوش مایعات بدون شکر و قند استفاده کنی و بعدش ک هشت ساعتت شروع شد میتونی غذا بخوری ولی کالری شماری کن ک بیشتر از کالری روزانت زیاده روی نکنی 

خیلی ممنونم منم الان دو روزه شروع کردم ب نظرم راحت میاد و اینکه من چیزایی ک میخورمو کالری شماری میکن ...

بهتره نکنی چون برات سخت میگذره فقط سعی کن کم بخوری. بیشتر سالاد بخور. قبل غذاهات تا حجم معدت پر بشه

تاپیکارو جستجو کنی اره خیلیا هستن که نتیجه خوبی گرفتن منم یه هفتس شروع کردم خیلی سرحال و راحتم.  ...

خوندم برا یه سال پیش بود گفتم خودم بپرسم ببینم تازگیا کسی هست ک بگیره و نتیجه گیری عالی داشته باشه؟ 

میدونین ک تو یک ماه چقد ادم کم میکنه؟ برام خیلی مهمه

بیشتر گفتن ماهی هفت کیلو تو اینستا هم زیاد دیدم. بیشتر ۷ کیلو رو میگن ولی اصلش به غذاییه که میخوری سعی کن از کالریه روزانت هم کمتر بخوری و روزی یک ساعت تحرک داشته باش من خودم اهنگ میزنم میرقصم  و با رقص راه میرم تو خونه. تو اگه میتونی پیاده روی برو و دم نوشهای چربی سوز بخور