2777
2789
عنوان

۵سال پیش تویه آرایشگاه کارمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 43 پست
خوش به حالت . بزرگترین دزدی که به عمرت دیدی این بوده . من اینقدر دزدهای بزرگ دیدم 

همین دیشب یکی پول ما رو خورد یه آبم روش 

بعد فهمیدم از خیلی ها گرفت 

شوهرم میگه منم سر همه اونای دیگه 

ولی من زورم میاد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شایدم آرایشگره واقعا بهش کم‌پول میداد زحمت دختره زیاد بود یادمه یه آرایشگاه خیلی معروف رفتم دختر بی ...

من ازآرایشگاهش اومدم بیرون بهم گفت ۳ماه مجانی کارکن بعد۳ماه درصدی بهت میدم ۳ماه گذشت گفت فقط اصلاح بلدی دوباره ۳ماه مفت کارکن منم اومدم بیرون بهم میگفت برام چایی دم کن جاروبزن طی بکش آدم به نظافت چی و اصلاح کار پول میده نه اینکه بیگاری بکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازآرایشگاهش اومدم بیرون بهم گفت ۳ماه مجانی کارکن بعد۳ماه درصدی بهت میدم ۳ماه گذشت گفت فقط اصلاح ب ...

همون پس آرایشگره دختره رو‌وادار به همچین کاری کرد حقش بوده نوش جونش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب خودت با رضایت دادی قانونی نداریم که اینجور پولو بشه برگردوند . اصلا 9 تومن هیچ من حتی دیدم طرف 1 ...

وا پس هرکی پول قرض میده چون با رضایت داده تموم شه بره دیگه ...مگه باید چاقو بزاره زیر گلومون 🙄

ببخشید اگه برعکس بود من زن شوهردار میبودم از پسر مجرد پول میکندم الان دهن منو صاف میکردن😂به علاوه جریمه و مجازات اعمال نامشروع 

شایدم آرایشگره واقعا بهش کم‌پول میداد زحمت دختره زیاد بود یادمه یه آرایشگاه خیلی معروف رفتم دختر بی ...

در هر صورت، دزدی توجیه نداره. میتونست به حقوقش اعتراض کنه و یا جایی دیگه کار کنه.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

من ازآرایشگاهش اومدم بیرون بهم گفت ۳ماه مجانی کارکن بعد۳ماه درصدی بهت میدم ۳ماه گذشت گفت فقط اصلاح ب ...

صاحب آرایشگاه دزد بوده هرکس هم بیاره ازش دزدی میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

در هر صورت، دزدی توجیه نداره. میتونست به حقوقش اعتراض کنه و یا جایی دیگه کار کنه.

وای دختر آرایشگر جماعت به تورت نخورده بدونی چجوری از این شاگردای بیچاره بیگاری میکشن پاش بیوفته میگن بیا پامم ماساژ بده اینقدهم بد رفتار می‌کنند و تحقیر می‌کنند دخترا رو نمیدونی  

بعد اخه پولم نمیدن

زحمتش با دختره پولش میره جیب اون زنه

وا پس هرکی پول قرض میده چون با رضایت داده تموم شه بره دیگه ...مگه باید چاقو بزاره زیر گلومون 🙄 ببخ ...

عزیزم من از نظر قانونی میگم . ربطی به شوهر دار و مجرد نداره ، اون قضیه فرقی میکنه شکایتش ناموسیه

اینی که تو میگی انگار یه فردی به فرد دیگه پول هدیه داده. الان دیگه حتی خواهر برادر ادم هم بدون وثیقه به ادم پول قرض نمیده ، بدون چک و وثیقه بدی یعنی هدیه.

🌸

صاحب آرایشگاه دزد بوده هرکس هم بیاره ازش دزدی میکنه . 

دقیقا 

مطمئن باش اون پول براش نون نمیشه

یه چیز جالب بگم امروز من قبل از یه خانم دیگه ای که همراه پسر کوچیکش بود وارد ایستگاه تاکسی مسیر خونمون شدم و آدرسو گفتم.اون خانمم هم مسیر من بود بعد از من آدرسشو گفت و راننده فقط یه جا داشت اون سریع سوارشد در حالیکه نوبت من بود

من به تاکسی بعدی که خالی بود هدایت شدم خلاصه بین راننده تاکسی ها اختلاف شد پیادش کردن که بیاد تو تاکسی من بشینه .اینجا هم تا اون پیاده بشه سریع با مسافر پر شد و موند برای تاکسی بعدی...که هنوز قبولش نکرده بودن و بیرون بود که ما راه افتادیم

کارما رو به چشم دیدم

وای دختر آرایشگر جماعت به تورت نخورده بدونی چجوری از این شاگردای بیچاره بیگاری میکشن پاش بیوفته میگن ...

میدونم عزیزم

در بیشتر شغلها این سوءاستفاده هست، مثلا فست فودهای مطرح که ماهانه ۱۰۰ میلیون به بالا درآمد دارند و به گارسونهاشون خیلی کم حقوق میدن و....

اما دزدی در هیچ شغلی، توجیه نداره و عواقب بدی داره.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

میدونم عزیزم  در بیشتر شغلها این سوءاستفاده هست، مثلا فست فودهای مطرح که ماهانه ۱۰۰ میلیون به ...

اخه فست فود مواد غذایی استفاده میشه ولی آرایشگری یه قیچی و بنده اکثرا برای مو و اصلاح میان 

ولی درسته دزدیه 

اما این زن حقشه ازش دزدی شه

اخه فست فود مواد غذایی استفاده میشه ولی آرایشگری یه قیچی و بنده اکثرا برای مو و اصلاح میان  ول ...

حقشه چون خسیسه 

اما اصلا رضایت نداره که اون پول ازش دزدی بشه و در نتیجه پول حرام میشه.