2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره..

ما تو ساختمونمون یکی دارم از صبح س ۸ تا ۱۲ شب موسیقی باز میکنه باصدای بلند..میگه دخترم تمرین خوانندگی میکنه.😐😐

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

پس میشه جشن گرفت ؟ بله برون داریم گفتم خونه ما بگیرن جشنو چون بزرگه. ولی مستاجریم میترسم اتفاقی بیوف ...

بهتره برای احترام بهشون اطلاع بدید بگید میخواهیم جشن بگیریم ممکنه یه روز سر و صدا باشه

پیشاپیش عذرخواهی میکنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پس میشه جشن گرفت ؟ بله برون داریم گفتم خونه ما بگیرن جشنو چون بزرگه. ولی مستاجریم میترسم اتفاقی بیوف ...

اگه تعداد همسایه ها زیاد نیست، برا هر کدوم چندتا شیرینی ببر و بگو امر خیر داریم

یه شب رو همه میتونن تحمل کنن بابا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نه گلم صاحب خونه هم باشی باید رعایت کنی ازحدش فقط نذارین خارج شه و موجب آزاربقیه بشه

Dunyada olumden baskasi yalan