2777
2789
عنوان

ازدواج قومیتی

391 بازدید | 49 پست

سلام من با یه پسری دوست(دوست پسر)شدم کورد هستش و من ترکم اون پرستاره و اینجا تو خوابگاه هست من اینجا باهاش آشنا شدم بعد این پسر مذهبش سونیه و من مسلمونم بعد از این پسر خوشم میاد میخواد با خانوادم صحبت کنه بیاد خواستگاری ولی خب وقتی با مامانم صحبت کردم چون قبلا سه سال کردستان زندگی کرده از کردا خوشش نمیاد گفت اصلا به کرد جماعت دختر نمیدم ما اصلا مذهبی نیستیم فقط اسم مسلمونو یدک میکشیم اما مامانم میگه ازدواج کنید از نظر دین و سنت به مشکل می‌خورید ولی واقعا من دوسش دارم و اصلا اون جور که مامانم تعریف می‌کنه نیست چیکار کنم بنظرتون ولش کنم؟!:)چون خیلی ازش خوشم میاد چون دقیقا ایده آل منه 

من از کوردا میترسم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم مسلمونی یدک میکشی

ولی اگر جلوی روت نعوذ بالله به حضرت علی و حضرت زهرا لعن و نفرین کنن خون ات به جوش نمیاد؟ 

تو نماز خواندن متفاوت باشید تو بعضی آیین های دینی متفاوت باشین،  خودت اذیت میشی حسسااابیییی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قومیت کسی ربطی به خوب و بد بودنش نداره. به دلت نشسته درست قبول دارم ولی من جای تو باشم حرف مادرم گوش می کنم. تجربه داره خودت میگی اونجا سه سال زندگی کرده. یاخجی کورد توپراق آلتیندا یاتیب. 

اسم مسلمونی یدک میکشی ولی اگر جلوی روت نعوذ بالله به حضرت علی و حضرت زهرا لعن و نفرین کنن خون ات به ...

من دقیقا همینو میگم من نماز نمیخونم که برام مشکلی پیش بیاد زیادم اعتقاد به ندارم 

مامان منم ازشون می‌ترسه ولی اون واقعا خوبه  

تو باهاش دوستی

اولا دوستی صد در صد اشتباهه

دوما تو واقعیته اون ادم رو تو زندگی ندیدی

همه چیز محبت و عشق و زبون بازی نیست. 

بعضی اخلاق و رفتارها تو زندگی خودشو نشون میده. 

بعضی تعصب ها خودش رو تو زندکی نشون میده. 

خانواده و فرهنگ شون کاملا باشما متفاوته

بعد عروسی تازه چشمات باز میشه عقلت به احساس غلبه میکنه و تازه میفهمی چه اشتباهی کردی و زندگی فقط بهم رسیدن و عشقول بازی نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چی بگم عزیزم اولا ببین چطور خونواده این من خودم کوردم اما شیعه باور کن اونا از ماهم بدشون میاد ماروهم تحمل نمیکنن چه برسه ترک مگه خیلی روشن فکر باشن وگرنه خونواده و فامیلاش باهات خوب رفتار نمیکنن

اصلا فرض کن همدین باشید ولی اختلاف فرهنگی خیلی زیاد هست به مشکل می‌خورید.

دوست مامانم خواهر شوهرش با یه کرد ازدواج کرده پسره گفته اصلا نماز نمیخونم قبل ازدواج که از نظر دین و اینا مشکل بخوریم ولی بعد ازدواج پسره جلوی مهمونا مثل سونی ها نماز میخونه لج دختره رو در بیاره در حالی که دوسش داره

قومیت کسی ربطی به خوب و بد بودنش نداره. به دلت نشسته درست قبول دارم ولی من جای تو باشم حرف مادرم گوش ...

مامانم صحبت می‌کنه اما انگار قانع نمیشم بنظرم واقعا دین و سنت زیاد تاثیر نداره مامانم میگه به کردا زیاد تو جامعه بها نمیدن بچت شد میخوای چیکار کنی شیعه باشه یا سونی 

تو باهاش دوستی اولا دوستی صد در صد اشتباهه دوما تو واقعیته اون ادم رو تو زندگی ندیدی همه چیز محبت ...

اره شما راست میگین واقعا از همین میترسم 

میترسم بعد عروسی خودشو نشون بده 

سونیه و شیعه هردو مسلمونه ازدواجی شنیدم محضر میگن ایراد دارد ....کوردا مجازند ۲تا بیشتر زن بگیرند 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞