2777
2789
عنوان

درد پایین کمر دمبالچه😥

260 بازدید | 2 پست

سلام خانوما من کلا از ماه چهارم یبوست میشم، بعد هروقت میرم دسشویی موقع دفع مدفوع خیلی به کمرم فشار میاد همیشه استراحت میکردم خوب میشدم الان چند وقته خیلی تو اذیتم، تقریبا از ماه پنجم همه کارامو خودم میکردم غذا گردگیری همه چی بجز جارو ، تا اینکه اخرای ۵ ماه هم استرس زیادی بهم وارد شد همزمان کار خونه هم مرتب میکردم بعد یبار که رفتم دسشویی به کمرم خیلی فشار اومد بعدش سرپا موندم و کمردردم دیدم خوب نمیشه ول کردمو کلا استراحت کردم محض احتیاط یدونه شیاف گذاشتم فرداش لک دیدم بعد از ترسم بازم گذاشتم سونو رفتم وضعیت نی نی خوب بود، بعد تا ۸ روز شیاف گذاشتم بعدش دیگه نذاشتم، دیروز باز موقع دفع خیلی اذیت شدم و ساعت ها اون قسمت دنبالچه کمرم اذیت کردو درد شدید داشتم به زحمت آروم شد، شبم آروم بودم، صب پاشدم رفتم دسشویی دفع هم نداشتم فقط ببخشید باد شکمم خالی میشه و باز پایین کمرم درد دارم نمیدونم دیگه چیکار کنم نگران میشم ، دیروز دکترم گفتم گفت راه حلی نداره و باید تحمل کنی حالا واقعا موندم توروخدا راهنماییم کنین ، کسی مثل من بوده؟ خیلی تو اذیتم

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان