2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همچنین  آره کیدرامر هم هستم سیدراما هم میبینم 😂😂

آره منم سیدراما میبینم . آخرین سیدرامایی که دیدم مجرد حرفه ای بود 

الان چه سریالی میبینی ؟

من خودم دارم شیطان من و یه روز خوب برای سگ بودن رو میبینم .

دوبونگ سون زن قوی هم قبلاً دیده بودم الان دارم دوباره میبینم 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
آره منم سیدراما میبینم . آخرین سیدرامایی که دیدم مجرد حرفه ای بود  الان چه سریالی میبینی ؟ من ...

چجوری سریالای در حال پخش میبینی؟ من عزیزترینم رو در حال پخش دیدم عذاب میکشیدم 😂😂

شیطان من و انتقام ازدواج کامل و میخوام شروع کنم فصل دو دوبونگ سونگ رو تازه تموم کردم 

سریال اعتماد بنفس و لوتوس رو هم دارم میبینم

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

چجوری سریالای در حال پخش میبینی؟ من عزیزترینم رو در حال پخش دیدم عذاب میکشیدم 😂😂 شیطان من و انتقا ...

اصلا دیدن سریال در حال پخش عذابه :/

منم تازه فصل دوم دوبونگ سون زن قوی رو تموم کردم خیلی باحال بود . مخصوصا ریو شیئو خیلی خوشگل و خوشتیپ بود حیف تهش مرد 

اصلا دیدن سریال در حال پخش عذابه :/ منم تازه فصل دوم دوبونگ سون زن قوی رو تموم کردم خیلی باحال بود ...

دقیقا خیلی خوب بود ولی نقشش رو دوست نداشتم حس میکردم اصلا دختره رو دوست نداره معمولا خلافکارا عاشق میشن مظلوم میشن ولی همچنان ابهتش رو حفظ کرده بود 😂

دقیقا خیلی خوب بود ولی نقشش رو دوست نداشتم حس میکردم اصلا دختره رو دوست نداره معمولا خلافکارا عاشق م ...

چرا دوسش داشت بیچاره معلوم بود ولی از همون اولم معلوم بود کانگ نام سون به ریو شیئو نمی‌رسه معلوم بود به پسر پلیسه میرسه 

چرا دوسش داشت بیچاره معلوم بود ولی از همون اولم معلوم بود کانگ نام سون به ریو شیئو نمی‌رسه معلوم بود ...

آره پسره پلیسه هم جذاب بود وای فقط اونجایی که نامسون بغلش کرد آورد تو ماشین بیچاره افسردگی گرفت 😂😂🤣

آهنگ مورد علاقه ات از بی تی اس؟ من حدود شش ماهه آرمی شدم 💜

آره پسره پلیسه هم جذاب بود وای فقط اونجایی که نامسون بغلش کرد آورد تو ماشین بیچاره افسردگی گرفت 😂😂 ...[/QUOTE]

😂😂 ...

قشنگ میشد دژاوو رو حس کرد . توی سریال دوبونگ سونم همین اتفاق افتاده بود 🤣

من تقریباً شیش ساله که آرمیم فعلا قفلی زدم رو آهنگ not today 

قشنگ میشد دژاوو رو حس کرد . توی سریال دوبونگ سونم همین اتفاق افتاده بود 🤣 من تقریباً شیش ساله که آ ...

آره 😂👌 

من از فیک لاو خوشم میاد 💜🥲

اون که اصلا عالیه  اون قسمت اول که تهیونگ میخونه خیلی خوبه من انقد با اون قسمت اولش گریه کردم ...

آره نمیدونم چرا هیچوقت واسم تکراری نمیشه 😍

وای من کیدراما میدیدم گفتم برم اسمشون رو یاد بگیرم عاشق شوگا شدم 😂😂 بایست کیه؟

آره نمیدونم چرا هیچوقت واسم تکراری نمیشه 😍 وای من کیدراما میدیدم گفتم برم اسمشون رو یاد بگیرم عاشق ...

خیلی ناراحتم به خاطر شوگا خیلی زندگی سختی داشته . دوست دخترش ولش کرده بوده قبلاً 

من ot7 ام تو چی ؟

ot7 یا بایس ؟

خیلی ناراحتم به خاطر شوگا خیلی زندگی سختی داشته . دوست دخترش ولش کرده بوده قبلاً  من ot7 ام تو ...

منم اولش بایسم شوگا بودم ولی نتونستم تحمل کنم منم ot7 هستم 😂😂 همشون و دوست دارم 💜💜💜