یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 عنوان کیا بیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 85 پست از دندون درد نمیتونم بخوابم بیایین حرف بزنیم ❤️ به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤 1402/09/29 | 04:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 میدونستی یه بار جیهوپ میخواسته از گروه خارج شه به خاطر همین هیت ها اما اعضا جلوشو گرفتن ؟ آره شنیدم فکر کنم کوکی گریه میکنه واسه همون نمیره 💔 شنیدم جیمین ۸ بار اخراج شده از گروه 😕 به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
armita13080 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1003 آره شنیدم فکر کنم کوکی گریه میکنه واسه همون نمیره 💔 شنیدم جیمین ۸ بار اخراج شده از گروه 😕 آره کوک جلوشو میگیره نشنیدم تاحالا که جیمین اخراج شده باشه :/میدونستی جین انگشتاش مشکل داره شوگا هم شونه اش و حتی عمل کرده ؟ ۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 آره کوک جلوشو میگیره نشنیدم تاحالا که جیمین اخراج شده باشه :/ میدونستی جین انگشتاش مشکل داره ... من تو یوتیوب دیدم به جیمین هم هیت میدادن که چاقی اونم رژیم های سخت میگرفته جین رو میدونم ولی شوگا نه؟ چرا؟ 💔 به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 آره کوک جلوشو میگیره نشنیدم تاحالا که جیمین اخراج شده باشه :/ میدونستی جین انگشتاش مشکل داره ... اگه کلیپ هایی از اعضا داری واسم بفرست💜 به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
armita13080 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1003 من تو یوتیوب دیدم به جیمین هم هیت میدادن که چاقی اونم رژیم های سخت میگرفته جین رو میدونم ولی ... آره به خاطر چاقی خیلی اذیتش کردن و رژیم های سختی گرفته حتی همین الانم رژیم ها رو داره ادامه میده و حالش یه مدت خیلی بد شده بود آره شوگا شونش آسیب دیده حتی عمل کرده قبل عمل اعضا شونشو هی ماساژ میدادن که دردش کم بشه فیلماش هست ۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 آره به خاطر چاقی خیلی اذیتش کردن و رژیم های سختی گرفته حتی همین الانم رژیم ها رو داره ادامه میده و ح ... آره فکر کنم بخاطر همین اخراج شده بود به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
armita13080 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1003 آره فکر کنم بخاطر همین اخراج شده بود شنیدم به خاطر چاقی اذیت شده ولی نمیدونم اخراج شده یا نه ۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
armita13080 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1003 آره فکر کنم بخاطر همین اخراج شده بود میدونستی چند سال پیش یه دختره میره سریع سمت یکی از اعضا که به زور بوسش کنه :/ ۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 میدونستی چند سال پیش یه دختره میره سریع سمت یکی از اعضا که به زور بوسش کنه :/ نه دختره ی خر شانس کدومشون رو بوسیده؟😕 به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
armita13080 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1003 نه دختره ی خر شانس کدومشون رو بوسیده؟😕 نتونسته که بوسش کنه . میخواسته به زور بیاد بوسش کنه بادیگارداش اجازه نمیدن . فکر کنم تهیونگ یا شوگا بود مطمئن نیستم ۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5982 نتونسته که بوسش کنه . میخواسته به زور بیاد بوسش کنه بادیگارداش اجازه نمیدن . فکر کنم تهیونگ یا شوگا ... آهان 😂 به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤