2777
2789

شوهرم خیلییییییییییی دوسم داره خیلی ولی من نمیدونم چرا انقد از نظر جنسی سرده مطمئنم خیانت و اینا خدایی نکرده نمیکنه 

ولی نمیدونم چرا اینطوریه؟ منم خیلی گرمم دیگه واقعا نمیکشم شبا گریم میگیره به قدری این موضوع فشار اورده بهم عصبانی شدم خیلییی مدام باهمه دعوا میکنم😐🤦‍♀️

ما هنوز عقدیم اینطوریه؟

اندامم خیلی خوبه از خودم تعریف نمیکنم ولی خب به قدری  سی نه و باسنم برجسته و گرد  تا بحال نشده جایی برم  خانما تعریف نکنن از اندامم😐

بهخداااااا خسته شدم چیکار کنم؟ بهش فکر میکنم گریم میگیره با هر کی حرف میزنم شوهراشون گرمن 😐 تو دوران عقد یا اوایل ازدواج هرروز رابطه دارن ما چی؟😂

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مشکل تقریبا ده ساله منه منم خیلی گریه کردم غصه خوردم دعوا کردم محبت کردم فایده نداشت منم شدم سرد مثل خودش 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

شاید نمیخواد روتون باز بشه ک ب جای باریک کشیده نشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

این مشکل تقریبا ده ساله منه منم خیلی گریه کردم غصه خوردم دعوا کردم محبت کردم فایده نداشت منم شدم سرد ...

حالم خیلی بده خیلی

میگن اندام بر مردا مهمه بخدا همش چرت و پرته من مثلا خودخاهی نمیکنم الان که بگم من خوبم فلانم ولی دوستم بخدا سینه و باسنش صاف صاف شکم و پهلو داره ولی هرروز رابطه دارن من قبلا همینطوری بودم الان پر شدم خیلی رو فرم اومدم خیلیییییییی ولی اصلا رابطه درست حسابی نداریم هرقت یادش میوفتم از شوهرم بدم میاد گریه میکنم

چرته من لختم بگردم هیچ خبری نیس بعضیا ی لباس باز میپوشن حله

چجوری باهاش کنار اومدی ؟ قابل درمانه؟

من خیلی دختر گرم مزاجیم

دوست دارم ببخشید ولی حرفای .... بزنه تابحال نزده😐

هر چقد عکس فرستادم !!!!😂 هر کاری کردم نمیشه 😐