2777
2789

۲۶ سالمه همه همسنام فارق التحصیل شدن دیگه حوصله درس خوندن ندارم .... حس میکنم خیلی ظلم کرد بهم 💔💔💔همش دارم حسرت میخورم که چرا نگذاشت برم...نه کار درست حسابی دارم نه تحصیلات‌..... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا جاتو با من عوض کن. به من همش میگن برو من نمیرم متنفرم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

سلام هیچوقت برای هیچی دیر نیست

پروفشور حسابی تو سن بالا شروع کرد یه زبان جدید یاد بگیره

چیکارداری بامردم  زندگیت ر‌و بکن

زودتر برو دانشگاه و آینده ات رو بساز

گذشته ها گذشته بهشون فکر نکن

هیچ وقت دیر نیست عزیزم 

من ۲۳ سالگی رفتم دانشگاه از همه همکلاسیهام بزرگتر بودم ولی برام مهم نبود خیلی هم بهم خوش گذشت و دوران خوبی بود

💜                                                                                                                                                                                                                                           

برو

میدونم حسش نیست ولی برو

اگه بگم ۳تا همکلاسی بالای ۵۰ سال دارم باورت میشه؟

یکی از همکلاسیام با دخترش میاد!

امید به زندگی دارن انگیزه دارن

توام شروع کن

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.