2777
2789
عنوان

فرض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست
دعوای بچه ها کیس کشیدن دو تا دختر کوچولو 

چکمه سفید ک پای بچهاس و دارن گلوله برفربازی میکنن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چکمه سفید ک پای بچهاس و دارن گلوله برفربازی میکنن

😍حسهای قشنگی یه رمان خواندم با همین مضمون بنظر من زندگی واقعی اونا داشتن 

سماور نفتی گوشه اتاق و استکانهای کمر باریک کنارش .چراغ نفتی یه گوشه از اتاق روی چراغ یک کتری آب که تازه شروع کرده به گرم شدن با صدای ج.ج.وووو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍حسهای قشنگی یه رمان خواندم با همین مضمون بنظر من زندگی واقعی اونا داشتن  سماور نفتی گوشه ...

من دوس داشتم سال ۱۳۳۰ مثلا به دنیا می اومدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هر زمانی یه قشنگی داره ولی اون سالها یه حس زندگی داره که زندگی واقعی بوده

میدونی همون حیاظ هایی ک ۳۰ و ۴۰ تا بچه توش بود ، اون خونه هایی ک هرشب با نهایت سادگی مهمون داشتن ، اون کرسی ک همه زیرش بودن اون سفره ایی ک با جون و دل پهن میشد می ارزه با کل تجملات و فخر فروشی های الان

دقیقا خاطرات بزرگترا هم‌همینو میگه دور از تجملات

زندگیا قشنگ بود همه چی رنگ و بو داشت

گربمو دارم نوازش میکنم 

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'

من فقط ارزو میکنم کاش برگردم به سالهایی که بابا داشتم و زنده بود

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

صدای گوله های برف که میخوره به شیروانی . صدای سوختن ذغال توی کرسی . خوردن لبو و تنقلات . شب نشینی با پدر بزرگ ... که البته من هیچکدوم بجز مادربزرگ . مادر مادرمو کلاس پنجم دیدم دیگه ندیدم در حد چند ماه . تو خونه داییم نوبتی بود 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...