2777
2789

همسرم جدیدا سر همه چی قهر می‌کنه مثل بچه ها سرسنگین میشه و حرف نمیزنه.دیروز بازم قهر کرد که من چرا واسه دروغش ازش ناراحت شدم.مثل بچه ها شده منم امروز باهاش بحث کردم و قهرمون شدیدتر دیگه حتی یه کلمه هم باهاش حرف نزدم والا اینقدر زندگیم درگیری داره دیگه حوصله نازخریدن ندارم.چیکار کنم عادتشو ترک کنه؟تا کی باهاش حرف نزنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر واسه اولین بار ک قهر کرد .جدی برخورد میکردی ب بار دوم نمی رسید.الان دیگه پر رو شده..

مواظب حرف هاتون باشین!!!!😐حرف هاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره.....🤦‍♀️🥀

شوهر منم همینجوریه با ۲ متر قد و هیکل عین کرگدن سر هر چیزی قهر میکنه آلان قهره جو خونه به حدی سنگینه که غیر قابل تحمل میشه اصلا دیگه دوست ندارم صورتشم ببینم کلا در طول هفته شاید ۳ روز قهر نباشه کلا قهره گاهی این بین واسه تنوع آشتی میکنه 

شوهر منم همینجوریه با ۲ متر قد و هیکل عین کرگدن سر هر چیزی قهر میکنه آلان قهره جو خونه به حدی سنگینه ...

تو هم مثل منی من که خسته شدم اعصابم نمیکشه مرد و چه به قهر آخه . تصمیم گرفتم تا اطلاع ثانوی باهاش حرف نزنم.ببینم چیکار می‌کنه .فقط بدبختی اینحاست یلدا نزدیکه😅😅