2777
2789
عنوان

دعوا +

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 38 پست
قربونت عزیزم تنها چیزی ک میتونم بگم دلم میخواد همه دخترا بشنونش برا من ک این آدم هیچ ارزشی نداشت و خ ...

واقعا سخته

من یادمه عاشق درس خوندن بودم

پدرم منو تو دسشویی زندانی میکرد ک مدرسه نرم

و صب ک میرفت سر کار مامانم بدو بدو لباسامو از انباری میاورد اتو میکرد منو میفرستاد مدرسه

و بابام زنگ میزد وقتی میفهمید من نیستم خونه میومد خونه مامانمو زیر کتک میگرفت...

اینا یادم نمیره

ینی میخام بگم سختی ای ک شما میگین رو با پوست و گوشت و استخونم دیدم و چشیدم

ولی خداروشکر میکنم بابت همسرم  فرشته نجاتمه احتمالا

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
واقعیتش اینه که گاهی بااااید بد باشی تا همه حواسشون باشه که توام ممکنه ناراحت بشی یا خوشت نیاد

این جمله درسته👌🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سخته من یادمه عاشق درس خوندن بودم پدرم منو تو دسشویی زندانی میکرد ک مدرسه نرم و صب ک میرفت ...

چرا واقعا فقط ما دخترا باید زجر بکشیم تو تمامی موارد 

از ازدواج متنفر شدم برام دعا کن از طریق درسم بتونم بورسیه بگیرم مهاجرت کنم لطفا برام دعا کن خیلی حالم خوب نیست به خاطر این نکبت نیست کلا یه سری مشکل ها دارم دعا کن فقط تا دیر نشده تا اینکه دیگ امیدی به هیچی نداشته باشم 

چرا واقعا فقط ما دخترا باید زجر بکشیم تو تمامی موارد  از ازدواج متنفر شدم برام دعا کن از طریق ...

عزیزم❤....

چشم حتما برات دعا میکنم

انشاءالله ب همه ارزوهات برسی و موفق و راضی از زندگیت❤

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
میدونی چی میگه به من ؟؟؟؟  میگه تا الان بازیچه من بودی 😂💔

بگو تو که تا الان ک****مم نبودی

اصلا ارزش فک کردنم نداره

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس