2777
2789

یه تاپیکی دیدم زنه شوهرش رفته بود زن صیغه کرده بودمیگفت چون شرایطشو پشتوانشو ندارم نمیتونم جداشم بخدا اینقدرازاین چیزا دیدم و شنیدم تصمیم گرفتم اگه قرارشد ازدواج کنم یه پس اندازمخفی پول وطلا داشته باشم شوهرازش خبرنداشته باشه اگه یه روزی بهم خیانت کرد یه پشتوانه ای داشته باشم من ۱۰۰گرم طلاخونه ی بابام دارم با۱۰۰میلیون پس اندازتوبانک مامانم میگه اگه خواستی ازدواج کنی طلاهاتونشون بده ولی من نمیخوام نشون بدم کارم درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بززارش امانات بانک همون صدتومنم اگه برای جهاز لازمت نیس کن طلا یا دلار 

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

کاملا درسته

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

انقدر رشد کن که اگر  خدای نکرده خیانت دیدی اونی که خونه رو ترک میکنه همسرت باشه

آدم قوی نیاز به پس انداز مخفی نداره

در عیان عزت نفس و قدرت داره

توی تاپیک خیانت اگه رفتی ببین خانم از چی داره آسیب میبینه

اون مسئله رو توی زندگی ات بیمه کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من منشی یه چنل صیغه یابی هستم  میدونی چقدر مرد متاهل میبینم که بادلایل الکی میان صیغه میکنن می ...

چه شغل سختی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم