2777
2789
عنوان

اگه کسی دهنش بو بده 😭🦖

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 41 پست
🤣🤣🤣نه بگیر ، بقول کاربرا ریحون بزار گوشه دهنت

😂😂 نه من دوست پسر دارم عمرننن 

حالا که اینجوریه همین طوری من و کپل بپسنده

خب نمیشه من دارم میرم پیشش اون تایم معدم و خالی نمیزارم مسواک هم میزنم نخ هم میکشم اب نمک هم قرقره میکنم ادامس هم میخورم 😬😬

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 نه من دوست پسر دارم عمرننن  حالا که اینجوریه همین طوری من و کپل بپسنده خب نمیشه من دارم ...

رژیم نگیر زیاد، پیاده روی کن، با سبزیجات و میوه معدت و پر کن بعد غذا بخور، به شدت تاثیرگذاره. با پیاده روی صورت هم لاغر نمیشه. موقع پیاده روی شکمت و سفت بگیر. 

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍
دوستمه ،لاکتوگام چیه؟؟؟ بصورت چت ناشناس براش بفرستم زشته؟

میشه ازت بخوام نکنی بخدا گناه داره خیلی و دلش میشکنه مگه هر روز همو میبینید ؟ ماسک بزن خودت اگه میتونی

منم دوستم اول صبح اینجوری بود

لاکتوگام خوشبو کننده دهانه 

ممنون گلی ،باید همین کار کنم ،وسایل خوشبو کننده دهان بزارم تو کیفم خودم استفاده کنم بهش پیشنهاد بدم

قربونت. آره اینطوری بهتره.   

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍
رژیم نگیر زیاد، پیاده روی کن، با سبزیجات و میوه معدت و پر کن بعد غذا بخور، به شدت تاثیرگذاره. با پیا ...

داخل ورزش کردن خییلی تنبلم .. اصلا از جام بلند نمیشم 

زیاد اضافه وزن ندارم . همین سه ماه زمستون تا عید میتونم لاغر کنم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
میشه ازت بخوام نکنی بخدا گناه داره خیلی و دلش میشکنه مگه هر روز همو میبینید ؟ ماسک بزن خودت اگه میتو ...

چشم عزیزم ،خودمم اصلأ دوست ندارم اعتماد به نفسش بخاطر گفتن این قضیه بیاد پایین ،از طرفی دوست صمیمی هستیم دوست ندارم کسی با لحن بدی بهش بگه که غرورش بشکنه موندم چکار کنم

داخل ورزش کردن خییلی تنبلم .. اصلا از جام بلند نمیشم  زیاد اضافه وزن ندارم . همین سه ماه زمستو ...

عزیزم    

باشگاه هم گزینه خوبیه. 

از من بی حال تر وجود نداره بخدا اما اونجا انرژی میگیرم و تشویق میشم به رفتن  

عزیزم       باشگاه هم گزینه خوبیه.  از من بی حال تر وجود نداره بخدا اما اونج ...

خیلی تنبلم واقعا 

باشگاه تنهام اصلا انگیزه ندارم بعد بینیم‌و تازه جراحی کردم فعلا نمیتونم برم