خالقِزیبایِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت! با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍
من میخوام از هفته اینده رژیم شروع کنمم ترسیدم چرا داخل رژیم ی همچین مشکلی پیش میاد ؟& ...
چون کالری کمتر نسبت به نیاز بدن دریافت میکنی
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
آبجی خودت از این قرص نعنا بخور بهش تعارف کن بگو خوشمزست.
خالقِزیبایِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت! با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍
به نظر من این مشکل بخاطر خوراکی هایی که میخوریم من یه مدت رژیم خام گیاهی گرفتم دهنم بدون مسواک زدنم ...
دقیقا همینه. من تقریبا ده روزه که باشگاه میرم. برنامه ای ک بهم داده مرغ و گوشت زیاد داره حس میکنم دهنم بومیگیره همش مسواک میزنم و آدامس میجوم. قبلا ک گوشت و پختنی زیاد نمیخوردم اینطوری نبودم.