2777
2789
یک پیج یوگی باش هست دنبال کن  چه انرژی هایی حس کردی  ریکی هم خوبه یاد بگیری ایموشن هم هم ...

یه انرژیایی میاد توی بدنم میچرخه که فقط بار اول خیلی قوی بود از پام اومد تا قلبم و بعدش محو شد بعد اون انرژیای ظریفی میاد میخرچه که کاملا حس میشه   بعضی وقتا هم که مدیتیشن میکنم انگار یکی از پشت میکشتم تو یه فضای تاریک مطلق ولی جز این هیچی من نفهمیدم اینا به چه دردی میخوره و دلسرد شدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه انرژیایی میاد توی بدنم میچرخه که فقط بار اول خیلی قوی بود از پام اومد تا قلبم و بعدش محو شد بعد ا ...

این انرژی ها خوبه 

اینکه میگی بار اول خیلی حس کردم و الان‌نمیکنم ب خاطر اینکه چاکراهای انرژیتون‌باز شده وقتی باز بشه و انرژی روان بشه تو چاکراهای اصلی و فرعی دیگه حسش نمیکنید مثل رودی که گل و لای داره و ب سختی عبور میکنه و وقتی باز بشه رود جریان پیدا میکنه راحت و روان

یک تمرین هست دو تا کف دستت بهم نزدیک و با ذهنت یک توپ انرژی بساز و تصورش کن 

کم کم دستت از هم دور میشه و توپ انرژی بزرگتر و جالب اینکه دستات همدیگرو دفع میکنند 

تمرین توپ انرژی تو نت سرچ کنی میاد برات 

انرژی کف دست برای شفا عالیه 

در مورد فضای تاریک مطلق اینم عالیه یعنی وارد خلسه شدی باید تو همون حالت بمونی فکر کردن و ذهن متوقف میشه و کم کم وصل میشی و چیزهایی میبینی 

زود ولش کردی پیشرفت خوبی داشتی 

فعلا امضا ندارم
این انرژی ها خوبه  اینکه میگی بار اول خیلی حس کردم و الان‌نمیکنم ب خاطر اینکه چاکراهای انرژیتو ...

چون مامانم سرطان گرفت و چند روزه فوت شده منم از دنیا زده شدم خیلی روزای سختی گذروندم و میگذرونم    خیلی تو اون فضای تاریک موندم گاهی چند ساعت میموندم ولی هیچی به هیچی، به نظرت اونایی که میمیرن کجا میرن؟ الان ذهنم فقط درگیر اینه

چون مامانم سرطان گرفت و چند روزه فوت شده منم از دنیا زده شدم خیلی روزای سختی گذروندم و میگذرونم  ...

خدا رحمتشون کنه 

من پارسال برادرم از دست دادم 

کامل میتونستم باهاش ارتباط بگیرم‌تا چهلم 

حتما کتاب سفر روح و سرنوشت روح دانلود کن بخون ارومت میکنه 

میتونی با مادرت ارتباط بگیری مدیتیشن کن شمع و عود  روشن کن براش قران بخون

فعلا امضا ندارم
خدا رحمتشون کنه  من پارسال برادرم از دست دادم  کامل میتونستم باهاش ارتباط بگیرم‌تا چهلم& ...

انقد التماسش کردم یه بار بیا تو خوابم اصلا نیومد😢 من تو این یه سال حالم خیلی خوب بود مخصوصا بعد اون انرژی اولیه انقد ذوق کردم باورم نمیشد یهو دیدم مامانم اینجوری شده حالم خیلی داغون شد واقعا غم خیلی سنگینیه واسه من همش میگم کاش حداقل میفهمیدم جاش خوبه حالا اینکه خودم تنها موندم به درک خلاصه داشتم خوب پیش میرفتم آره ولی الان دلم خیلی شکسته

انقد التماسش کردم یه بار بیا تو خوابم اصلا نیومد😢 من تو این یه سال حالم خیلی خوب بود مخصوصا بعد اون ...

برادرم تک پسر بود مادرم خیلی بیقرار بودهنوزم هست 

اما من و خواهرم همون لحظه خاکسپاری رهاش کردیم گفتیم برو دنبال زندگیت 

همیشه خوابش میبینم حسش،میکنم‌میاد و میره حتی لمسم میکنه 

مادرت رو رها کن‌اون‌جاش خوبه 

گوگل سرچ کن کتابراه 

یک اپلیکیشن هست دانلود کن 

اون دو تا کتاب از انجا بخر و pdf بخون‌از امشب 

بعد بیا بهم‌بگو اروم شدی یا نه

فعلا امضا ندارم
برادرم تک پسر بود مادرم خیلی بیقرار بودهنوزم هست  اما من و خواهرم همون لحظه خاکسپاری رهاش کردی ...

باشه ممنون گلم که وقت گذاشتی باهام صحبت کردی

دانستنی های بسیار جالب در مورد احضار

در کل ارتباط با جنیان خوب نیست . جنیان مومن و کافر هستند اگر جن مومن باشد که به شما ضرر نمی زند ممکن است در برابر کاری که برای شما می کند چیزهایی از شما بخواهد. مثلا ازدواج کردن با یکی از جنیان و یا پرستش جنها به جای پرستش خدا . در مقابل قبول کردن این خواسته ها هم،  از هر چیزی بی نیاز می شوید.

اگر به اشتباه جن کافر ظاهر کردید که دیگر واویلاست. داستانهایی در این باره هست مثلا  دخترهای دانشجو در تهران میز گردی تشکیل دادند  که یک جن کافر ظاهر کرده بودند و جن کافر به آن ها حمله کرده بود و وسایل منزل آن ها رو شکسته بود   و  به  دختران صدمه زده بود. در  نهایت هم   دختران تیمارستانی شدند.

اگر با خواست خودتان وارد دنیای جنها شوید، آنها هم بیشتر در زندگی شما دخالت می کنند. معمولا جنها حریم خصوصی برای انسان قائل نیستند. در هر حالتی و هر جایی ممکن است به سراغ شما بیایند. اگر از آنها درخواست کمک کنید، ممکن است کمکتان بکنند ولی درمقابل شاید درخواستهایی از شما داشته باشند که نخواهید انجام بدهید ولی آنها مجبورتان کنند.

جنها قدرت کنترل و نفوذ محدودی به روی مخلوقات دیگر دارند که هرچقدر قدرت روحی مخلوقی بیشتر باشد نفوذ و تسلط جنها روی آن مخلوق کمتر می شود. بنابراین کسانی که مراقبه نمی کنند (عبادت های اکثر دینها نوعی مراقبه است) آسیب پذیرتر از دیگرانند و بهتراست از دوست شدن با جنها صرف نظر کنند. تمسخر و به بازی گرفتن از مواردی است که جنها رو تحریک و خشمگین می کند. هیچوقت برای تفریح و خوشگذرانی سراغ جنها نروید.

اگر مطالب مربوط به خصوصیات جن را خوانده باشید، متوجه شدید که جنهای مومن علاقه چندانی به دوست شدن با انسان ندارند.  در اکثر مواقع وقتی که انسانها برای ارتباط با جنها تلاش می کنند، جن های کافر هستند که به درخواست ارتباط پاسخ می دهند و هدفشان اکثرا سواستفاده، آزار و انحراف انسانهاست . ممکن است ابتدا با کمک این جنها به بعضی چیزهایی که درنظر دارید برسید.

مثلا ممکن است  با جنی ارتباط برقرار کنید و به شما خود را مومن معرفی کند. با مهربانی و لطف زیاد برای رسیدن به موفقیت و ثروت هم کمکتان کند. اما یک روز ناگهان از شما بخواهد که مادرتان را بکشید. آن موقع حتی اگر پشیمان باشید چاره ای ندارید. اگر قدرت کنترل شما را داشته باشد که خواسته اش را انجام خواهید داد و اگر نتواند کنترلتان کند و از انجام این کار سرپیچی کنید، برای انتقام  ممکن است دست به هر کاری بزند. به این شکل یک دلخوری ساده بین شما و دوست جن کافرتان ممکن است زندگی خیلی از عزیزانتان را بگیرد و سرنوشت خودتان را کاملا عوض کند.

اگر بی اندازه خوش شانس باشید و مهرتان در دل یک جن مومن بنشیند و دوست شوید. باز هم ارتباط راحتی نیست. جنها هم مثل انسانها روحیات متفاوتی دارند. بعضی از جنهای مومن شدیدا افراطی هستند. ممکن است به خاطر انجام کاری که به نظرشان گناه بوده از شما ناراحت شوند و به شیوه  خودشان تنبیهتان کنند. مثل بسیاری از جنهای مومن که به خاطر رفتار بد انسانها با پیامبران و امامها، شدیدا از انسان ها ناراحتند و گاهی به این دلیل به انسان های بی ملاحظه که حرمت دین ها را نگه نمی دارند صدماتی می زنند.

پس به این راحتی داوطلب وارد شدن به دنیایی که خیلی کم از آن اطلاعات دارید نشوید. ما در کنار این مخلوقات زندگی می کنیم و صد در صد همه شما دوستان تا حالا با تعداد زیادی جن در ارتباط بوده اید ولی این ارتباط با تسخیر و درخواست امدادهای غیبی فرق می كند !

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
به این جور چیزا علاقه دارم

منظورت اجنه؟

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
نه بیشتر در مورد فرشته ها کنجکاوم 

آها. اینجا نمی‌تونم بگم و گرنه می‌گفتم 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️