2777
2789
عنوان

عوض تشکرشه

174 بازدید | 23 پست

زن داداشم تو این اوضاع بد مملکت ک خونه داشتن دیگه رویا شده همش ی طوری رفتار میکنه انگاری طلبکاره

داداشم واحد بالا خونه مادرم اینا رو ساخته با بهترین مصالح و شیک ترین مدل

۴تا خواب داره و ی پذیرایی بزرگ و اشپزخونه دلباز و بزرگ  عوض اینکه بگه خداروشکر همش گله میکنه و ناراضیه 

اومدم باهاش حرف زدم میگم هیچ وقت شما نمیتونستین همچین خونه ایی ب این بزرگی بخرید تو همچین محله ایی

میگه نه میشد ی خونه اپارتمانی گرفت الان این خونه ایی ک داداشم ساخته ۱۵۰ متره کاملا مجزاست از خونه مادرم اینا

ولی خانم همش اهو ناله میکنه

تازه مارو هم مقصر میدونه ک چرا همچین پشنهادی دادیم

اگه ب اون بود تا الان متاسجر بودن ینی خودش اینو گفت ک اگه شما نمیگفتین ما خونه رهن میکردیم واقعا نمیدونم چی بهش بگم دیگه 

عزیزم شما خواهر شوهری لازم نیست چیزی بهش بگی همش منت بزنی که ازش حرف بشنوی ب روی خودت نیار 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازادیم رو با قفس طلایی عوض نمیکنم

خوشبختی فقط خونه اس؟

شاید شوهرش رو میشناسه که اینطوری دیگه رااااااااااااااحت میشینه توی خونه

شاید مامانت به اسم کمک خیلی دخالت و متلک داره

همه چیز خونه نیست قشنگم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم شما خواهر شوهری لازم نیست چیزی بهش بگی همش منت بزنی که ازش حرف بشنوی ب روی خودت نیار 

منت نمیزارم قدر دان نیست بخاطر ساخت خونه اونا طبقه پایین خیلی خرابی داره بخاطر لوله کشی و فلان خونه چاله چوله شده  اصلا اینا رو نمیبینه 

منت نمیزارم قدر دان نیست بخاطر ساخت خونه اونا طبقه پایین خیلی خرابی داره بخاطر لوله کشی و فلان خونه ...

خب شما طرف حسابتون بردارتون هست مگه زن داداشتون ساخت و ساز کرده ،همینجوریشم ک میگید مشخصه اونم راضی نبوده

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

منت نمیزارم قدر دان نیست بخاطر ساخت خونه اونا طبقه پایین خیلی خرابی داره بخاطر لوله کشی و فلان خونه ...

خب نمیخواسته

این خواسته شماها و شوهرش بوده

چرا باید به خاطر خواسته دیگران تشکر کنه؟

دلش میخواد مستاجر باشه اما ازاد باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من طرف عروسا نیستم  ولی حقیقت من ۶ سال خونه بالای پدرشوهرم نشستم ۱۶۰ متری بود جهنم بود برام

ما همه متاهلیم فقط مامانمه ک پایینه همه چیز خونه جداست حتی ی پخش از حیاط رو هم بردن برا انباریشون همه چیزش تکمیله ولی کلا خیلی ناراضیه پدر مادر خودش چن ساله اجاره نشینن نمیدونم تو این اوضاع بد مملکت بدون اینکه خودشم درامدی داشته باشه این همه ادا دیگه چیه

خب نمیخواسته این خواسته شماها و شوهرش بوده چرا باید به خاطر خواسته دیگران تشکر کنه؟ دلش میخواد مس ...

ازادی ب چه قیمتی هرسال پولشون بی ارزش تر بشه و لنگ پول رهن باشن 

منم ب عنوان عروسی ک با خانواده شوهر زندگی میکنم و اتفاقا خیلیم احترام واسشون قائلم و عاشق مادرشوهر خدا بیامرزم بودم میگم زندگی با خانواده شوهر سختیا و مشکلات زیادی داره حق داره عروستون اگه نخواد خونه مادرشوهر باشه

خب شما طرف حسابتون بردارتون هست مگه زن داداشتون ساخت و ساز کرده ،همینجوریشم ک میگید مشخصه اونم راضی ...

اخه خونه هیچ مشکلی نداره واقعا بزرگو شیکه کسی هم اهل دخالت نیست ماهم از سر دلسوزی گفتیم اون کلا نمیدونن چرا اینقد دلش بده

ازادی ب چه قیمتی هرسال پولشون بی ارزش تر بشه و لنگ پول رهن باشن 

نه بی ارزش نمیشه

شوهرش و شاید خودش کار میکنن پول جمع میکنن. وام میگیرن قسط میدن

اینطوری تا 15 20 سال اونجا اسیر شده.

نمیدونم چرا میخوای مردم رو به زور وارد بهشت کنی؟ شرایط زندگیش رو سخت کردین میگین چرا تشکر نمیکنه