2789
عنوان

بارداری

758 بازدید | 25 پست

سلام من تو اقدامم این ماه پریودم عقب افتاده ۱۹ باید میشدم دوتا بی بی چک زدم روز ۲ و روز ۸ بعد از موعدم هردو منفی بودن، علائم خاصی ندارم فقط چندبار دلدرد پریودی خفیف گرفتم دو سه بار لک بینی دو سه روزم کمردرد داشتم و بعضی روزا خیلی خوابم میاد

بنظرتون دلیلش چیه ؟ کسی هست اینطوری شده باردار بوده ؟

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آزمایش خون بتا بده من همه علائم رو داشتم آزمایشم منفی بود 

بنظرتون کی برم برا آزمایش ؟ فردا میشه ده روز تاخیر

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها

به نظرم بذار دو روز دیگه هم بگذره و بعدش دوباره بی بی بزن. شاید لقاح دیر بوده .  همیشه پریودت ...

آره همیشه منظم بوده نهایت یکی دو روز اینور اونور میشد

جواب آزمایشتم بردار برو پیش دکتر ببینه مشکل از کجاست

مرسی عزیزم حتما ❤️

فدات بشم انشاالله که جواب آزمایش خونت مثبت میشه

🥹 خدا کنه بشه میترسم برم منفی باشه باز تو ذوقم بخوره

انشاالله که شماام به خواسته هات برسی ❤️

ببخشید اومدم اینجا جوابت میدم چون اون تاپیک قفل شده ممنون از جوابت ولی مادرشوهرم پیاده روی نمیتونه ب ...

سلام عزیزم مادرشوهرتون فشارخون بالا داشتن درسته

گریه و ناراحتی استرس و اضطراب خودش باعث بالا رفتن فشار میشه خودشون باید رعایت کنن (تا خودشون نخوان شما نمیتونید کاری بکنید) 

پیاده روی نمیتونن ولی تحرک داشته باشن آروم و داخل خونه همه چیزو براشون منع نکنید کارهای سبک خودشونو خودشون انجام بدن هم برا روحیشون خوبه هم برای جسمشون

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز