2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 25 پست

سلام خوبی عزیزم اگه تونستی میشه راهنماییم کنی عزیزم من ۱۶سیکلم رفتم سونو فولیکول سایز ۲۱داشتم آمپول زدم دوفاستون خوردم امروز ششمین روزه که قرص دوفاستون تموم شده ونشدم تست زدم منفی شد من چهار ساله دوفاستون دارم میخورم همیشه ۴مین روز میشم احتمالش هست باردار باشم ولی نشون نده؟؟؟

خدایاشکرت
سلام خوبی عزیزم اگه تونستی میشه راهنماییم کنی عزیزم من ۱۶سیکلم رفتم سونو فولیکول سایز ۲۱داشتم آمپول ...

سلام عزیزم بعید میدونم باردار باشی احتمالا بخاطر مصرف داروها کمی جابجا شده دوفاستون چرا مصرف میکنی پریود نمیشدی؟

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم بعید میدونم باردار باشی احتمالا بخاطر مصرف داروها کمی جابجا شده دوفاستون چرا مصرف میکنی پ ...

نه نمیشدم قبل اینکه باردار باشم میخورم وقتی زایمان کردم هر سال چند ماه میخورم اینماه اصلا دارو نخوردم وقتی رفتم سونو تنبلی هم نداشتم درصورتیکه هر ماه تنبلی داشتم ...

خدایاشکرت
نه نمیشدم قبل اینکه باردار باشم میخورم وقتی زایمان کردم هر سال چند ماه میخورم اینماه اصلا دارو نخورد ...

فکر نمیکنم باردار باشی ولی چند روز دیگه ام صبر کن یک هفته از موعدت بگذره بی بی بزن اگه منفی بود برو دکتر بهت آمپول پروژسترون میده پریود بشی

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز