2777
2789
عنوان

حالم بده دوراهی گیر کردم

116 بازدید | 19 پست

یهو همه ی پیام هارو سین میکردو ج نمیداد بی خبر رفت و این هضمش خیلی سخته کلی علامت سوال تو ذهنمه نمیخام به زور برگرده اصلا نمیخام دیگه برگرده چون گرون تموم شد برام صبحا بدنم میلرزه وقتی بیدار میشم فقط میخام یه پیام بهش بدم که کارش خیلی چیپ بوده دیشبم دادم سریع پاک کردم باز بخونه ج نده حالم از این بدتر شه  حالا بعضی دوستام میگن نکن الان میگه پیگیرشی و ارزش نداره خیلی اوضاع روحی بدی دارم میشه کمکم کنید  

بیخیال. بذار بره

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

9ماه

فکر نکنم اینجوری بذاره بره ها. 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
فکر نکنم اینجوری بذاره بره ها. 

والا همون شب داشتیم می‌گفتیم و میخندیدیم یه لحظه آف شد گفتم رفتی؟ ببخشید من باید بخوابم شب بخیر و اینا صبح بیدار شدم دیدم سین زده چیزی نگفته نوشتم سلام اونم سین کرد ج نداد کلی استوری پست هم گذاشت استوری های منم میبینه کسی که هر روز بهم پیام میداد 

بذار بره ... فقط از اینجور آدمی دور شو 

منم درگیر اینجور آدمی بودم آدمی که بلاتکلیفه .... هر دفعه که پیام ها مو سین میکرد جواب نمیداد نمیدونی چقد اذیت میشدم با اینکه میدونست این رفتارش آزارم میدم و ازش میخواستم تمومش کنه ولی هر بار دوباره برمیگشت و من قبولش میکردم لعنت به من که عاشقش بودم و همون بار اول تمومش نکردم....

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""