2777
2789
عنوان

حالم بده دوراهی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست
یه مدت کلا میرفت؟اونوقت بهانه ش چی بود؟

مثلا سه روز جواب پیاممو نمیداد بعد جواب میداد منم منطقی ازش دلیلش رو میپرسیدم ولی هیچی نمیگفت بهش گفتم اینجوری ادامه نمیدم و تمومش میکردم ولی دوسه ماه بعد برمیشگت ... و من هر بار فک میکردم پشیمون شده از کارش و قبولش میکردم .....

تا اینکه خواهرش بهم گفت رفتارش همینجوریه 

دوسال عمرم رو هدر دادم و اخرش یک روز صبح که از خواب بیدار شدم با دیدن عکس های عقدش  بدنم یخ کرد و حس کردم  جسم و روحم کاملا خالی شد ....

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
مثلا سه روز جواب پیاممو نمیداد بعد جواب میداد منم منطقی ازش دلیلش رو میپرسیدم ولی هیچی نمیگفت بهش گف ...

واااااااای چههههه بدددددد حتی تصورررشم سختهههه🤯😟ببین ۱۷ روزه که سین زده و جواب نداده کسی که هر روز بهم صبح بخیر میگفت اگه یه روز نتم قطع میشد دعوام می‌کرد مات و مبهوتم اصلا باورم نمیشه اما همه میگن این رفتارش نشونه ی رفتنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااااای چههههه بدددددد حتی تصورررشم سختهههه🤯😟ببین ۱۷ روزه که سین زده و جواب نداده کسی که هر روز ...

میدونی سختیش کجا بود دفعه آخر بهش گفتم دیگه نمیتونم برو .. یکسال  ازش دور شدم فروردین امسال برای عروسی برادرم دعوتشون کردیم و به گفته خواهرش به اصرار خودش اومد عروسی . خواهرش بهم زنگ زد گفت با برادرم صحبت کردم هنوزم بهت فک میکنه و هیچ کس توی زندگیش نیست . اون مغروره و ناراحت از اینکه تو بهش گفتی تمومش کنیم. خواهش میکنم لطفا بهش یه پیام بده ... گفتم نمیتونم یکماه با خودم درگیر بودم .  ولی باز من دیوانه دلم لرزید شمارش و سیو کردم یه استوری گذاشتم بلافاصله ریپلای زد و یه استیکر فرستاد ... و تمام استورهای عاشقانه که میذاشتم ریپلای میکرد و استیکر تایید و غمگین میذاشت ..... و دقیقا اوایل خرداد یه روز صبح عکس هاس عقدش و توی استوری خواهرش دیدم و من موندم هزار سوال بی جواب ....  

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
میدونی سختیش کجا بود دفعه آخر بهش گفتم دیگه نمیتونم برو .. یکسال  ازش دور شدم فروردین امسال برا ...

چقد بی شرف واقعا اول از خواهرش حرصم گرفت لعنتیییی حتی شنیدنش آدمو عصبی و ناراحت میکنه چه برسه به اینکه تجربه ش کردی واقعا حق داری بسپار دست خدا لایق  دل پاک و ساده ی تو بهترین هاس❤️

میدونی سختیش کجا بود دفعه آخر بهش گفتم دیگه نمیتونم برو .. یکسال  ازش دور شدم فروردین امسال برا ...

ببخشید اشتباه شد اصلاح میکنم : دل پاک و ساده ی تو لایق بهترین هاست