2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست
واقعا اسم کاربریتون بهتون میاد یهو پریدی وسط حرف من جواب دادی خیلی مسخره ای که چی! اگه قرار نیست جوا ...

من تو تاپیکت بودم! یهو نپریدم وسط

بعدم مسخره کع فحش نیس

خودت میدونی من فقط نظرمو گفتم

وقتی رسم نداری اخه چه کاریه که کادو خریدی بنظرم کار جالبی نیس میتونسی تو مراسمای دیگه مثل تولدش سال ...

بنظرم راه دوری نمیره همسر ادمه...خب جدیدا الان همه میخرن ۹۹ درصد نمیخوام فکرکنن که خسیس بودیم یا نداشتیم که بخریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون که نظرتو گفتی اما این نفقه حساب نمیشه نفقه بحثش جداست شما با استدلالای خودتون به این نتیجه رسی ...

عزیزم به محض عقد نفقه به گردن داماد هستش. نفقه هم پول نقد نیست خوراک و پوشاک هستش 

منم نگفتم این اونه گفتم این یه جور تمثیل از اونه 

بحث اینکه اونا خرج میکنن پس ما هم باید برای داماد بگیریم نیست . شما دادگاه هم بری واسه بحث نفقه عیدی هایی ک برات آوردن جزو نفقه ات محسوب میشه.هر خرج ریز و درشتی ک داماد بعد عقد کنه جزو نفقه حساب میکنن 

عزیزم به محض عقد نفقه به گردن داماد هستش. نفقه هم پول نقد نیست خوراک و پوشاک هستش  منم نگفتم ا ...

ان شاء ا‌... به حق قرآن پای هیچ جوونی به دادگاه باز نشه برای شما خیلی متاسفم که انقدرلحنتون طلبکارانه از جنس مذکره.خب شما مشکل داشتی نفقتونو بگیرید چه ربطی داره هدیه یلدا ب نفقه که هی نفقه نفقه میکنید من هیچ جوره حرفتونو قبول ندارم.کاش یکم خوش قلب باشیم و برای هم ارزوهای خوب کنیم.موفق باشین!