2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3400 بازدید | 118 پست
وقتی چیزی را اینجا عنوان میکنی بقیه هم حق دارن در موردش بپرسن  به کسی مربوط نیست چیه مثلا میخا ...

در ضمن کسی برای مهم نیست ک براش ادا دربیارم فقط بچه هام شوهرم مهم هستن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوربین مدار بسته همسایه شون  شوهر سرکار بود توی یه شهر دیگه اینا از دوربین دیدن و به شوهره خب ...

حدانلود خدا خیرشون بده زودتر نمی تونستن ببینند خبر بدن قبل مرگ بچه؟

کاش می تونستم از دوست داشتنت دست بکشم(:🖤

اوووو اینقدر اینجوری هست 

یه بنده خدایی بود پسر. نامادریش هر کاری که به ذهنت میرسه سرش آورده بود. از کتک و تجاوز و گشنگی دادن بگیر تا کور کردن چشمش 

از خون جوانان وطن لاله دمیده... 🥀🖤

خدا لعنتش كنه چطوري دلشون مياد بخدا مادربزرگ منم نامادري دايي بزرگمه من تا سن ١٨ سالگي نميدونستم انق ...

خاله منم همینجور ، دوتا دختر مثل گل باهاشون رفتار کرد و بزرگ کرد

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
واقعا بچه های ناتنی رو مخن  حسود و دچار کمبود محبت و عقده ای  یکی از دوستام نامادری هست ...

ب

باید یکی باشه این کمبودارو جبران کنه نه با وحشی بازی طفل معصومو به کشتن بده

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
پدر و مادرشون میرن پی خوشگذرونی خودشون بیچاره نامادری باید جور بچه عقده ای را بکشه

اینی ک تو‌گفتی بحث پدر مادره نیس اونا بحثشون جدا

ولی دوست تورو چاقو زیر گلوش نذاشتن ک بره شوهر کنه با این آدم میخاست تن ب این ازدواج نده

من نمیدونم نقش پدر این وسط چیه؟ چرا کاری نمیکنه .؟ چرا زجر کشیدن بچه اش مهم نیست

عزیز دلم نود درصد پدرا چون مادر حضانتو قبول نمیکنه بچه رو قبول کردن خیلی کم پیش میاد پدر ب فکر بچه باشه ولی بحث اینکه نامادری بچه رو میزنه یا شکنجه میده جداست حتتتتما پدر میدونه اون با بچه ها چ رفتاری داشته برخورد نکرده ک ب اینجا رسیده