2821
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3392 بازدید | 118 پست
همون را میگم. میگم چرا پدرها جلوشون را نمیگیرن

زن خیییلی دیر جدا میشه ولی وقتی جدا شد یعنی اون مرد بیعارو بی مسوولیته این توی بیشتر موارده البته توی این مورد مادر مقصر ک بچه رو رها کرده رفته پدره حتتتما خبر داره از رفتار نامادری ولی اگه پدر بود کار ب اینجا نمیکشید جدایی عیب نیس ولی کاش مسوول بچه هاشون باشن هر دو طرف

واقعا بچه های ناتنی رو مخن  حسود و دچار کمبود محبت و عقده ای  یکی از دوستام نامادری هست ...

شما از اسم کاربریت مشخصه چجور ادمی هستی که به بچه ای که تنها و بی پناهه این صفاتو نسبت میدی 

واقعا فکر‌میکنین امثال این حیوون پست فطرت که باعث مرگ اوا شد کیا هستن؟ ادمایی مثل شما پتانسیل اینو دارن به یه بچه بی پناه ظلم کنن کاش قبل اینکه یه افتضاح دیگه به بار بیاد خودت و اون دوست روانیت یه فکری به حال مغز معیوبتون بکنین گرچه بعید میدونم این عقیده دوستت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از اسم کاربریت مشخصه چجور ادمی هستی که به بچه ای که تنها و بی پناهه این صفاتو نسبت میدی  و ...

اسم کاربریم فوت مادربزرگم که بعداز چندسال میرفتم بیمارستان ببینمش همین که رسیدم تموم کرد حسرت دیدنش رو دلم موند ،

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم
اینی ک تو‌گفتی بحث پدر مادره نیس اونا بحثشون جدا ولی دوست تورو چاقو زیر گلوش نذاشتن ک بره شوهر کنه ...

ببخشید میشه همون پست منو گزارش بزنید تا نی نی یار بتونه پاکش کنه

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم
حدانلود خدا خیرشون بده زودتر نمی تونستن ببینند خبر بدن قبل مرگ بچه؟

دیگه حتما توی خونه اذیتشون میکرد تو خونه رو که دوربین‌نمیگرفت

تو حیاط که پرتش کرد تو دید بود دیگه 

چی بگم 💔

نه والا من کجا ارومیه کجا  ولی اطرافم دیدم که میگم  باباهه به زن طلاقیش گفت اگه شوهر نکن ...

خانمی کسی نمیگه نامادری باید عین مادر باشه واسه بچه شوهرش. صد در صد که هیچی بچه خود آدم نمیشه. صد در صد که نمیشه مثل بچه خودش دوسش داشته باشه. اما اون نامادری یا ناپدری قبول کرده با یک آدم بچه دار ازدواج کنه و باید همه جوانب اعم از همون پرخاشگری و حسادت بچه رو در نظر بگیره و سعی کنه رفعش کنه. نامادری شاید مادر نشه واسه بچه شوهرش ولی لااقل این کار ها و شکنجه هم نکنه 

میگم من آدم میشناسم. به بچه شوهرش تجاوز کرد، چشمش رو کور کرد. هزار و یک بلا سرش آورد چون‌ بچه خودش نبود 

از خون جوانان وطن لاله دمیده... 🥀🖤

من پدر بزرگم نامادری داشت،باور میکنید به بچه های تنی خودش میگفت پیش یوسف(پدربزرگم)به من نگید مامان اون مادر نداره دلش میگیره.من پدر بزرگم مریض بود و باید هر ماه میرفت واسه چکاپ هر وقت می‌بردند واسه چکاپ  هی پیگیر میشد که ببینه چی گفت دکتر.

اونقدر خوب بود که پدر بزرگم هر روز بهش سر میزد.نور به قبرش بباره.مثل یه مادر بود.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی