2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3400 بازدید | 118 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با این همه توضیح فکر کردم طرز فکرت تغییر دادی پدر مادر مقصرن نه نامادری تمام  بای

چون من خودم نامادری ام....با ۱۹سال سن و دختر بودنم عاشق مردی شدم ک دختر داشت الانم با بچه اش خوشبختم شما منظور منو نفهمیدید گفتم ک کسی نباید ب بچه ای آسیب برسونه لیاقتش نداره قبول نکنه حتی نباید اجازه بده کسی در مورد اون بچه سوالی بپرسه چه برسه اذیت

چون من خودم نامادری ام....با ۱۹سال سن و دختر بودنم عاشق مردی شدم ک دختر داشت الانم با بچه اش خوشبختم ...

منم نامادری را دیدم که بچه های شوهرش با بوکس آهنی زده بودنش جوون بود مرد تو غریبی هم مرد😔😔

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم
منم نامادری را دیدم که بچه های شوهرش با بوکس آهنی زده بودنش جوون بود مرد تو غریبی هم مرد😔😔

نه چرا بزنم؟چه آزارای برام داره؟یه بشقاب غذا یه سر شونه زدن یه دونه ب روش خندیدن اینقد سخته؟بچه ای ک معصوم هست ناخواسته قربانی شده حتی یه دونه گناه هم نداره من با نگهداریش آخرت خودم بیمه کردم آینده اون بچه بمن مربوطه گذشته هر چی بوده تموم شده

به کسی مربوط نیست مادرش منم

وقتی چیزی را اینجا عنوان میکنی بقیه هم حق دارن در موردش بپرسن 

به کسی مربوط نیست چیه مثلا میخای ادای نامادری ها مهربون در بیاری

واقعا بچه های ناتنی رو مخن  حسود و دچار کمبود محبت و عقده ای  یکی از دوستام نامادری هست ...

چه دل سیاهی داری از خدا نمیترسی ؟

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

ولی من نامادری دیدم بچه شوهرش چند دیقه ی بار میاد بوسش میکنه بیشتر از مادر و پدرشم بهش میچسبه با اینکه خودشم الان ی بچه کوچیک داره ولی اصلا عوض نشده رفتارش با بچه شوهرش، هروقت میبینم بچه چقد خوشحاله دعامیکنم واسه نامادریش

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .
وقتی چیزی را اینجا عنوان میکنی بقیه هم حق دارن در موردش بپرسن  به کسی مربوط نیست چیه مثلا میخا ...

شما با گفتن اینکه بچه های یکی دیگه رو مخن شعور خودت نشون دادی.‌‌..حوصله بحث کردن با شما رو ندارم فقط میتونم بگم تااین طرز فکرا هست آواهای بیشتری خواهیم دید

نه چرا بزنم؟چه آزارای برام داره؟یه بشقاب غذا یه سر شونه زدن یه دونه ب روش خندیدن اینقد سخته؟بچه ای ک ...

نمیدونم ولی سال اون زن مظلوم روستایی هنوز تموم نشده 

بیخیال حوصله ندارم بحث کنم بای