2777
2789

رمز عمل کردن ب برنانه درسیتون چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عدم کمال گرایی

مثلا من چند ساعت برنامه بنویسنم ک بتونم عملی کنم

اوج اوجش ۵ ساعت میخونم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا ک کنکوری بودم ، این شکلی بودم

اگ ۸ ساعت برنامه بود ، ۵،۶ ساعت میخوندم

اگ ۵ ساعت بود ۳ ساعت میخوندم

اگ ۳ ساعت بود کلا ب بطالت می‌گذشت 

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

مثلا من چند ساعت برنامه بنویسنم ک بتونم عملی کنم اوج اوجش ۵ ساعت میخونم

باید ببینی چند ساعت وقت آزاد داری طبق اون برنامه بنویس ۵ ساعت هم خوبه طبق انگیزه درس نخون طبق برنامه درس بخون ادم یه روز انگیزه داره یه روز نداره ولی تو باید طبق برنامه حتی روزایی هم ک انگیزه نداری درس بخونی

باید ببینی چند ساعت وقت آزاد داری طبق اون برنامه بنویس ۵ ساعت هم خوبه طبق انگیزه درس نخون طبق برنامه ...

ممنون از توضیحاتت 

همش میگم ی ماهه باید فلان کتاب تموم کنم بزنامه میریزم ولی فرار میکنم ازش چیکار کنم

ممنون از توضیحاتت  همش میگم ی ماهه باید فلان کتاب تموم کنم بزنامه میریزم ولی فرار میکنم ازش چی ...

کنار برنامه ماهانه برنامه روزانه داشته باش برای خودت هدف گذاری کن تا فلان جا رو بخونی تا برسی تموم کنی

کنار برنامه ماهانه برنامه روزانه داشته باش برای خودت هدف گذاری کن تا فلان جا رو بخونی تا برسی تموم ک ...

سپاس گزارم خیلی نکات خوبی میگی

عزیز خیلی سر درس نشستنی بدن درد و استخوان درد میشم چ کنم کلا فکر وهن جسمم با درس خیلی زود خسته میشه

سپاس گزارم خیلی نکات خوبی میگی عزیز خیلی سر درس نشستنی بدن درد و استخوان درد میشم چ کنم کلا فکر وهن ...

راهش ورزش کردنه هفته ای دو بار بتونی بری باشگاه خیلی عالیه اما بیشترش اگر داری برای کنکور میخونی وقتتو میگیره 

جوری ک پشت میز هم میشینی اثر داره سرو کمرتو زیاد خم نکنی

راهش ورزش کردنه هفته ای دو بار بتونی بری باشگاه خیلی عالیه اما بیشترش اگر داری برای کنکور میخونی وقت ...

دمت گرم

استادی واقعا 

باشگاه ک نمیرم

ولی ب نظرت تو خونه کیا ورزش کنم؟

دمت گرم استادی واقعا  باشگاه ک نمیرم ولی ب نظرت تو خونه کیا ورزش کنم؟

صبح خوبه میتونی با یوتیوب ورزش کنی خوابت هم میپره ک درسو شروع کنی کلا درس خوندن ک روند سختی داره بالاخره بایدسختی هاشو بگذرونی تا نتیجه ببینی هیچ کاری راحت انجام نمیشه 

صبح خوبه میتونی با یوتیوب ورزش کنی خوابت هم میپره ک درسو شروع کنی کلا درس خوندن ک روند سختی داره بال ...

سپاس فرامون گل زیبا