به ماند به یادگاری❤
.... قلب مادر حتی تصور کردن اینکه یک روز بلاخره بیای توی لونه گرم و نرمت قلبمو به تپش میندازه این تپش اینقدر سرو صدا داره که تمام اعضای بدنم به لرزه میندازه 🙃چقدر زیباست مگه نه؟ جونم برات بگه می دونم هنوز نیومده خیلییی شیطونی چقدر قرار بود بیایی و نیومدی .. جان مادر چرا اینقدر بدقول هستی .. ۶ ماه نشستم و تو نیومدی بهتره خودم دست به کار شم این ماه خودم به زور میارمت اونم با iui 😁
می دونی چیه جنسیتت برام هیچ فرقی نداره مهم سالم بودنته ولی می دونم قراره مهمون دلم یه پسر کوچولو باشه مامانی من بهت قول میدم اونقدر محکم بغلت کنم و ازت محافظت کنم که هیچوقت احساس تنهایی نکنی من و بابایی پشتت هستیم نفسم اینقدر بهت محبت میکنیم که دریغ از یک محبت از دیگران باشی آیحانم🥺🍼
من واقعا بهت نیاز دارم به بودنت به گریه کردنت به شب بیداری ها به همه چیت نیاز دارم
من همیشه عاشق دختر بچه ها بودم حتی بابایی هم دخمل دوس داره البته توروهم خیلی دوس داره ولی من می دونم تو پسر منی شیر مرد منی
الان خیلی درد دارم مامانی بازم این ماه صاحب دلم نشدی و مامانی دلش زخم شد و درد میکنه🥲ولی قول بده ماه دیگه بیای من واقعا تنهامم بیا و بزار ماهم طعم شیرین پدر و مادر شدن رو بچشیم
بی صبرانه منتظر اومدنت هستم قلب مادررررر