2777
2789

به ماند به یادگاری❤

.... قلب مادر حتی تصور کردن اینکه یک روز بلاخره بیای توی لونه گرم و نرمت قلبمو به تپش میندازه  این تپش اینقدر سرو صدا داره که تمام اعضای بدنم به لرزه میندازه  🙃چقدر زیباست مگه نه؟  جونم برات بگه می دونم هنوز نیومده خیلییی شیطونی چقدر قرار بود بیایی و نیومدی ..‌ جان مادر چرا اینقدر بدقول هستی  .. ۶ ماه نشستم و تو نیومدی بهتره خودم دست به کار شم  این ماه خودم به زور میارمت اونم با iui 😁 

می دونی چیه جنسیتت برام هیچ فرقی نداره مهم سالم بودنته  ولی می دونم قراره مهمون دلم یه پسر کوچولو باشه    مامانی من بهت قول میدم اونقدر محکم بغلت کنم و ازت محافظت کنم که هیچوقت احساس تنهایی نکنی من و بابایی پشتت هستیم نفسم اینقدر بهت محبت میکنیم که دریغ از یک محبت از دیگران باشی   آیحانم🥺🍼

من واقعا بهت نیاز دارم به بودنت به گریه کردنت به شب بیداری ها به همه چیت نیاز دارم  

من همیشه عاشق دختر بچه ها بودم حتی بابایی هم دخمل دوس داره البته توروهم خیلی دوس داره  ولی من می دونم تو پسر منی شیر مرد منی  

الان خیلی درد دارم مامانی بازم این ماه صاحب دلم نشدی و مامانی دلش زخم شد و درد میکنه🥲ولی قول بده ماه دیگه بیای من واقعا تنهامم بیا و بزار ماهم طعم شیرین پدر و مادر شدن رو بچشیم 

بی صبرانه منتظر اومدنت هستم قلب مادررررر 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بمیرم الهی برات..

خدانکنه عزیزم 🥲

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا این ماه دامنت سبز بش

ممنون فدات شم ان شالله برام دعا کن این ماه iui  میخوام انجام بدم و بگیره🥺😍

ایشالا ب حق صاحب زمان میگیره..منم خواهرم مث شماست واقعا قلبم میسوزه براش شمام مث خواهرم

الهی که خواهر شماهم سریع باردار شه براش آیت الکرسی میخونم عزیزم 

من همیشه میگم خدایا حتی اگه من باردار باسم و یکی بیشتر از من دلش نی نی میخواد اول بده به اون واقعا انتظار سخته😭کاش این ماه همههه باردار شن 

الهی که خواهر شماهم سریع باردار شه براش آیت الکرسی میخونم عزیزم  من همیشه میگم خدایا حتی اگه م ...

عزیزممم بس دل بزرگ و مهربونی داری...ان شاالله واقعا ان شاءالله انتظار بده میفهمم ب پایان میرسه ب زودی 

ایشالا صاحب فرزندانی بشی که مایه ی روشنی قلبت و آرامش روحت باشن...سالم صالح و باهوش و زیبا 

ممنونم فدات شم الهی به هرچی بخاب برسی از ته دلم ازت ممنونم بابت دعای خوبت حالمو خوب کری 😍🙏🏻❤

عزیزممم بس دل بزرگ و مهربونی داری...ان شاالله واقعا ان شاءالله انتظار بده میفهمم ب پایان میرسه ب زود ...

نظر لطفته عزیزم ان شالله 🥺برای خواهرتون آیت‌الکرسی خوندم من چهله آیت الکرسی گرفتم حتما برای خواهرتون دعا میکنم هر روز 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نظر لطفته عزیزم ان شالله 🥺برای خواهرتون آیت‌الکرسی خوندم من چهله آیت الکرسی گرفتم حتما برای خواهرتو ...

خدا خیرت بده عزیزم...منم برات صلوات میفرستم و هرموقع دعا کردم ان شاءالله یادمی و دعا میکنم بدات 

ممنونم فدات شم الهی به هرچی بخاب برسی از ته دلم ازت ممنونم بابت دعای خوبت حالمو خوب کری 😍🙏🏻❤

دلم روشنه که باردار میشی 

ایام فاطمیه هست صلوات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیهم خیلی کارگشا هست 

برات میخونم شما هم اگه باردار شدین خبر بدین که خوشحال بشیم

خدا خیرت بده عزیزم...منم برات صلوات میفرستم و هرموقع دعا کردم ان شاءالله یادمی و دعا میکنم بدات  ...

ممنون عزیز دلم شما خیلی لطف میکنید 😭😭🙏🏻🙏🏻😍😍

دلم روشنه که باردار میشی   ایام فاطمیه هست صلوات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیهم خیلی کار ...

یا خدا  کاش واقعا بشهه 

دستت درد نکنه خواهر 😭🥺😍چشم حتما خبر میدممم حتمااا