2777
2789
عنوان

دعوا باهمسر

903 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها دیشب با شوهرم دعواس بدی کردیم که باعث شد خانواده ها هم واسطه بشن چون من میخواستم خونه رو ترک کنم مادرشوهر و خواهرای شوهرم که دیشب از شانس خونه پدرشون بودن هم مانع رفتنم شدن شوهرم گوشیمو شکوند منم جلوی خانوادش هر چی از دهنم درمیومد بهش گفتم حالا پنجشنبه خونه مادرشوهرم دعوتیم حس بدی دارم ی جورایی خجالت زده شدم از اینکه صدام بردم بالاپیششون نمیدونم برم یا نه پنجشنبه رو

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان قهرین باهم؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برو اشکال نداره ی بحثی پیش اومده دیگ کسی دعوای زن وشوهرو جدی نمیگیره

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

برو زنوشوهر دعواکنن ابلهان ...

شوهرم هم همینو میگه اما چون دعوا سر خواهراش بود خجالت میکشم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

عزیزم نگران نباش خودخوری نکن 

و اگر بفهمن خجالت میکشی بیشتر اذیتت میکنند با اعتماد به نفس برو که اصلا خجالت زده ات نکنند 

و اگر هم خیلی برات سخته کلا نرو ، زمان که بگذره فراموش میشه کلا 

ولی توصیه من به تو اینه عاقبت اندیش باشی و دور اندیش 

راهبردهای کنترل عصبانیت رو یاد بگیر

من بودم نمی رفتم، یه بهانه چیزی می آوردم

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم