2777
2789
عنوان

ریزش سکه ای

277 بازدید | 30 پست

توروخدااگ میدونین راهنماییم کنین پسرسه سالم اندازه یه دایره توسرش کچل شدسه ماه ونیم پیش الان تقریبااون سکه پررررررشدازموداره رشدمیکنه من وسواس گرفتم مدام موهاش میکشم ببینم میادیانه وقتی میکشم دوسه تامیادتودستم همه میگن دیونه شدی نکن موروبکشی خومیاددیگ اینم بگم روزی هفت هشت باردست میکشم روابروهاش ک الان حس میکنم یه جاهایی یکم خالی شدولی زیرش داره انگاردرمیاداینم بگم همراه باسرش‌مژهاشم ریخت الان یک سوم مزه‌اش مونددیشب دیدم چندتامژه تویه چشمش ک اول ریزش داشت دراومدن تمام وحشتم اینم تمام موهاش بریزه دوتادکتربردم دکتراخری گف ۵ درصداین احتمال انقددست نزن به ابرووموهاش مژهاشم نهایت بریزه درمیادبایدصبرکنی بقران دیگ درمونده شدم چیکارکنم سرش دکترگف دیگ پمادنزن خودش پرمیشه

خودت ارامش داشته باش روحیه خودتو اینجور خراب میکنی هم روحیه بچه رو برا بعضیا در حد همون سکه هم درمیاد برا همیشه برا بعضیا که مدام این چرخه تکرار میشه ولی تو سعی کن خونتو آروم نگه داری به بچت استرس نده 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
خودت ارامش داشته باش روحیه خودتو اینجور خراب میکنی هم روحیه بچه رو برا بعضیا در حد همون سکه هم درمیا ...

برادرت اول سکه های توی سرش زیادشدبعدزدبه صورتش؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یونیورسالیسه باهم فرق دارن

مام بدونم چطوربیماریش پیش می‌رفت اول سکه های توسرش زیادشدسرش طس شد؟بعدزدبه صورتش ؟آخ سرپسرم تقریباخوب شدولی مزه‌اش دیگ چیزی نموند

مام بدونم چطوربیماریش پیش می‌رفت اول سکه های توسرش زیادشدسرش طس شد؟بعدزدبه صورتش ؟آخ سرپسرم تقریباخو ...

مژه اخر ریخت

ببخشیدسوالم زیادشدوقتی میریخت خودبه خودم درمیومد؟؟آخ پسرمن اون چشمش ک اول ریخت الان چندتامژه جدیدجوو ...

نمیدونم عکس میشه بدی

مام بدونم چطوربیماریش پیش می‌رفت اول سکه های توسرش زیادشدسرش طس شد؟بعدزدبه صورتش ؟آخ سرپسرم تقریباخو ...

شوهر منم یه بار گرفت از استرس بود رفتیم دکتر دارو داد خوب شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی