2777
2789
عنوان

ریزش سکه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدسوالم زیادشدوقتی میریخت خودبه خودم درمیومد؟؟آخ پسرمن اون چشمش ک اول ریخت الان چندتامژه جدیدجوو ...

عزیزم درمان داره اصلا نگران نباش 

بیمارستان رازی تهران مرکز تخصصی پوست و مو  کلنیک الوپسیا  و خیلی کلنیکای تخصصی داره  با جدیدترین درمان قطعی 

خواهرم الان خوبه خوب شده و خیلی‌ای دیگه پراز بچه هاست که خوب شدن و برای چک میان 

درکت میکنم ولی استرس خودت رو نشون نده بچه ها زود میفهمن و بدتر میشه حالش 

بیمارستان رازی رو از اینترنت سرچ کن دولتی هست ‌بهترین خدمات خاورمیانه رو شکر خدا اینجا داریم با متخصصای خوب 

دنبال درمان بودیم   چه هزینه ها و چه استرسا با یه بار اینجا رفتن فهمیدیم درمانش پیدا شده صد  در صد 

میشه درخواست دوستی منو هم قبول کنین ؟  دختر منم درگیره دارم دیوونه میشم

بیمارستان رازی تهران  درمان می کنن   

فکر کنم کلنیک الوپسیا. البته وارد که بشید پرس ‌جو کنید راهنمایی میشید 

انشالله زودتر خوب بشن. بیمار ما معالجه شده شکر خدا 

دچدحدبودبچه من سرش بودک تقریباخوب شدامامژهاش ریخته

همه چی رو بالا براتون نوشتم خانومی انشالله که خیلی زود پیگیری کنید تا زودتر خوب بشن.  

ایشون مشکلش شدید بود شکر خدا خوب شده ماشالله بگم 🙃

هنوز نرفتید رازی

همه چی رو بالا براتون نوشتم خانومی انشالله که خیلی زود پیگیری کنید تا زودتر خوب بشن.   ایشو ...

ی جادیگ بردم دکترگف نیازبه دارونیست خوب میشه سرش ک خوب شدولی مژه هاش خیلی بدشددردم این هیچ کس حرفموباورنداره ک ببرمش تهران میگن خوب میشه تودیونه شدی

ی جادیگ بردم دکترگف نیازبه دارونیست خوب میشه سرش ک خوب شدولی مژه هاش خیلی بدشددردم این هیچ کس حرفموب ...

الحمدالله خوب شده  انشالله مژه هاشم دربیاد 

فکرتون راحت بشه 

مژه اونم دیرتر دراومد ولی با دارو احتمال میدم نوعش فرق داره  شماهم غصه نخور ببین یه مدت استرس نباشه تو خونه برنامه شاد و‌ارامش  بخش زیاد باشه انشالله که زودتر نتیجه بده

الحمدالله خوب شده  انشالله مژه هاشم دربیاد  فکرتون راحت بشه  مژه اونم دیرتر دراومد ...

بشیدک زیادازتون سوال میپرسم چ قسمتایی درگیربودک به داروجواب دادمث بچه من یه تیکه ازسرومژهاش بودن؟؟واینک شماک دیدی همچین چیزی درسته میگن درمانش زمان برمثلاممکن ۶تا۱سال زمان ببر

[QUOTE=325883450]بشیدک زیادازتون سوال میپرسم چ قسمتایی درگیربودک به داروجواب دادمث بچه من یه تیکه ازسرومژهاش بودن؟؟وا ...[/QUOTE

وضعش خیلی شدید بود  الان کامل خوب شده 

شماهم اگه میبینی خوبه  استرس خودت و دخترت رو کم کن شادتر باشید انشالله کامل حل میشه 

شما زنگ بزن کلنیک رازی  گمک بگیر