2777
2789

گناه کردم پشیمونم عذاب وجدان دارم ترس از آبروم دارم حقیر شدم ذلیل شدم ،توبه کردم ولی قلبم آروم نمیگیره ،الان رفتم بیرون احساس می کنم همه به من نگاه میکنن سریعع میخوام کارم انجام بشه برگردم خدایا قلبم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه کردم حقیر شدم ممکنه آبروی چند ساله که با زحمت جمع کردم از بین بره

خوب چه گناهی؟

اگر امکان فاش شدن نبست

بین خودت و خدا هست 

بدون توبه کنی واقهی خدا هم میبخشه

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خوب چه گناهی؟ اگر امکان فاش شدن نبست بین خودت و خدا هست  بدون توبه کنی واقهی خدا هم میبخشه

نه بین خودم و خدا نیس از همین بیشتر میترسم الان رفتم بیرون حس می کردم همه منو نگاهمیکنن آبروم بره خودمو میکشم

واسم دعا کنید لطفا🙏

نه بین خودم و خدا نیس از همین بیشتر میترسم الان رفتم بیرون حس می کردم همه منو نگاهمیکنن آبروم بره خو ...

😐😐😐

پس اگر امکانش هست اطرافیان بفهمن باید بگم دعا کن فقط 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
😐😐😐 پس اگر امکانش هست اطرافیان بفهمن باید بگم دعا کن فقط 

دعا کن واسم عزیزم آبروم در خطره اگر ابروم هم نره  عذاب وجدان بیچارم کرده

واسم دعا کنید لطفا🙏

دعا کن واسم عزیزم آبروم در خطره اگر ابروم هم نره  عذاب وجدان بیچارم کرده

عزیزم مربوط به همون پسره که گولت زده؟

سلام 

اول از همه استغفار کنید 

دوم به ترس خودتون غلبه کنید 

سوم بطور کلی با اون فرد قطع ارتباط کنید 

چهارم اگر به فرض مثال اون فرد خواست تهدید، یا هر عملی که آبروی شما رو به‌خطر بندازد،انجام دهد؛حتمآ ازش شکایت کنید 

افکار منفی رو از خودتون دور سازید 

موفق باشید