2777
2789
عنوان

آشنایی مجازی

695 بازدید | 47 پست

اونایی ک مجازی آشنا شدن و بعد حضوری قرار گذاشتن بیان تعریف کنننن

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

آشناییشو چجوری قرار گذاشتن ب کجا رسیده و اینا 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجازی آشنا شدم بعد حضوری قرار گذاشتیم رفتیم بیرون 😐

خب بعد چیشد ادامه دار بود ؟ 

سلام من مجازی سال  ۹۹ اشنا شدم داخل گروه باهم اشنا شدیم بعد خیلیییی سختی و دلتنگی سال ۱۴۰۱همو دیدیم ۲۱ مرداد دقیقا... مشهد همو دیدیم حرم امام رضا سال بعدش ینی امسال ۱۸ .۱۹.۲۰ مرداد این س روز هم امسال دوباره حرم امام رضا دیدیم همو راهمون خیلی خیلی دوره... الان چهار ساله باهمیم با همه چیه این رابطه کنار اومدم ولی شنبه کات کردیم .. هنوز ک هنوزه باورم نشده داغونم داغون هیچ‌کس درک‌نمیکنه چ احساسی دارم بعد این چهار سال انگار‌کمرم شکسته کسایی ک میدونن رابطه داشتم فهمیدن کات کردم ولی چون ادمیم که اثلا ناراحتیمو بروز نمیدن همه فک میکنن ناراحت نیستم ولی من داغون شدم هیچی ازم نمونده نمیدونم چطوری کنار بیام چیکار کنم ..

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

ازتون خواهش میکنم هیچ وقت هیچ‌وقت رابطه عاشقانه مجازی رو شرو‌نکنین دوستانه عب نداره رفیق باشین ولی رل نزنین مجازی اولش فک‌میکنین اسونه ولی تهش مص من ب سال بکشه کلی مشکل دارین ت دعواها باید پشت تلفن و‌چت حل کنین نمیتونین بزنین تو گوشش خواهش میکنم مجزای زندگیتونو‌ خراب نکنین من عاشقش بودم الان چوبشم خوردم 

سلام من مجازی سال  ۹۹ اشنا شدم داخل گروه باهم اشنا شدیم بعد خیلیییی سختی و دلتنگی سال ۱۴۰۱همو د ...

آخییییی عزیزززم 😔😔

چرا کات کردی 

من مجازی آشنا شدم پیشنهاد داده بریم بیرون نمیدونم درسته یا نه 

آخییییی عزیزززم 😔😔 چرا کات کردی 

باورت میشه سر یه استوری؟ ب خاطر اینکه استوری من براش بسته بوده من نمیدونستم رفیقش دیده خودش نه بعد چهار سال ینی هنوز بهم اعتماد نداش اصن...

باورت میشه سر یه استوری؟ ب خاطر اینکه استوری من براش بسته بوده من نمیدونستم رفیقش دیده خودش نه بعد چ ...

اِی بابااا عجب آدمی بوده 

خیلی ناراحت شدم کاش میشد ی کاری بکنم برات 🫠

اِی بابااا عجب آدمی بوده  خیلی ناراحت شدم کاش میشد ی کاری بکنم برات 🫠

بابا اصن اینطوری نبود من نمیدونم چیشد یهو هنوز نفهمیدم واقعا جدی جدی این چهار سال رف؟ ینی واقعا موندم هنوز حالم خیلی بده

قربونت برم

اِی بابااا عجب آدمی بوده  خیلی ناراحت شدم کاش میشد ی کاری بکنم برات 🫠

موقعی ک میخاستیم برا بار دوم همو ببینیم تاپیک زدم:))

ببخشیدا دوس ندارم تو این حالت بدتر حالتو خراب کنم 

دنبال بهونه بوده 

و یکیش ام همون دوست بیشرفش پرش کرده 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
سلام من مجازی سال  ۹۹ اشنا شدم داخل گروه باهم اشنا شدیم بعد خیلیییی سختی و دلتنگی سال ۱۴۰۱همو د ...

آخی 😢💔 

چه قدر سخته حال این روزات ... 

امید داری بهم برگردین ؟؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌