2777
2789
عنوان

آخر هفته نوبت سقط دارم😭

398 بازدید | 37 پست

۲۲ هفته ست، هیدروسفالیه، چرا خدا وقتی میخواست بگیره از همون ماه ۲  ۳ اینکارو نکرد که وابسته نبودم 🥺چرا گذاشت وقتی که بزرگ بشه تکون بخوره اینکارو بکنم ، چرا بعضی وقتا خدا اینقدر بی رحم میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداب دلت آرامش بده گلم ایشالادفعه بعدی فرزندسالمی رونصیبت کنه. 

پس اوناروچی میگی چندسال باجون ودل  بچه بزرگ میکنن کلی باهاش خاطره میسازن امامتاسفانه آخرش داغشومیبین. 

زندگی لعنتی همینه دیگه باهرکی یه جوربازی می‌کنه ولی مقصدهمونه ک آخرش  قسمت هممونه. 

پس غصه نخور میگذره😘

Dunyada olumden baskasi yalan

بمیرم برات خیلی سخته منم تجربه سقط دارم اما نه شبیه شما در هر صورت واقعا سخته 😭💔

امیدوارم خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده که غصه این روزهات یادت بره 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
ینی دور سرش زیاده؟

آره 

دلم از این میسوزه الان خوب شده ، آزمایش ها همه نرماله مایع مغزی کم شده و همه چی نرمال شده، اما چون همون ۲ ۳ ماه اولش مریض بوده احتمال داره معلول باشه 

متاسفم عزیزم🥺خدا به دلت آرامش بده بعدهم یه نی نی سالم و قشنگ❤️‍🩹

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤