2777
2789
عنوان

ژله با کیوی

299 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ژله درست کردم توش کیوی ریختم نبست

دوبتره ژله دیگه قاطیش کردم یکوچولو بست

الان کیوی هارو ازش‌جدا کردم کلا

بنظرتون کیبنده دوباره یا کلا خراب شده دیگه فایده نداره؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با میوه دیر میبنده و باید آب کمتر بریزی بزار یه کم که بست میوه ها رو بزار توش

با کیوی اصلا نمیبنده

من یه بار درست کردم اصلا نبست🤕

در حالی که با میوه های دیگه  همون مقدار آب سفت میشد

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

با کیوی اصلا نمیبنده من یه بار درست کردم اصلا نبست🤕 در حالی که با میوه های دیگه  همون مقدار ...

من دوباره ی پودر ژله دیگه خالی کردم توش🥲 شکرشم بیشتر کردم کیوی هاشم جدا کردم امیدوارم ببنده وگرنه دوتا پودر حروم شد😂

کیوی رو اگه میخواید برا ژله استفاده کنید باید بپزید چند دقیقه

من نمیدونستم

ممنون گفتید

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

2790
2778
2791
2779
2792