2777
2789
عنوان

پشت کنکورم:(((

164 بازدید | 25 پست

بچه ها من هوشم کم نیست ،کلاسای کنکوری که میرفتم استادام میگفتن پتانسیل قبول شدن داری ،ولی سال اول هیچییی نخوندم،الان که سال دومه تا الان کم و بیش خوندم ولی دیگه از اینجا به بعد دارم سه روز در میان میخونم،صبحا که بیدار میشم هیییچ انگیزه ای ندارم دوباره میخوابم،عصرم میگم الان دیگه نمیشه از فردا

فردام به همون شکل میگذره،چیکار کنم خدایا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خرموقع دیر بیدار میشم دیگه انگیزه ندارم کل روزم میزه

منم اینطورم دیر بیدار میشم دیگ اصلا حوصله ندارم،حالا طوری شوم که بیدار میشم اینقدر خوابم میاد ساعت میزارم یه ساعت دیگه ،و همینطور میگذره....

هدفاتو بنویس رو کاغذ بعد فکر کن ببین ارزش داره اونا رو ب گوشی دیدنو فیلم دیدن بفروشی؟

یا هر کاری میکنی از خودت بپرس این کار من چ تاثیری رو موفقیت من داره اگ دیدی تاثیرش مثبته اونوقت بدون در مسیر درستی قرار داری

#کاربر آقا   
تا الان مثلا زیست دهمو و یک سوم دوازدهم و یه فصل یازدهم خوندم ،ولی انگیزه ندارم ،

منی که فقط سه فصل زیست دهمو خوندم یکماهه جا زدم دیگه انگیزه ای واسع خوندن ندارم میشینم گریه میکنم به حال خخودم🥲

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
تا الان مثلا زیست دهمو و یک سوم دوازدهم و یه فصل یازدهم خوندم ،ولی انگیزه ندارم ،

باید انگیزه ات بیاد باااید تلاش کنی 

پس پشت کنکور بمونی خوبه؟ اگه الان شروع نکنی باید سال دیگه هم اوضاعت همین باشه مدااام ب خودت تکرار کن ک مجبوووورییی قوی بمونی مجبوری 

از فردا شروع کن روزایی که درس های مهم و تخصصی نداری مدرسه نرو فقط مهم ها و تخصصی هارو برو 

از ساعت ۸ صبح تا ۹ شب بخون 

باور کن تو دو هفته جمع میشن

منم مث شما بودم

۳ سال لفتش دادم

و در نهایت ب روزی ۴ ساعت درس خوندن تمومش کردم:/

فیزیوتراپی قبول شدم.. بعد از ۳ سال و با کله رفتم چون ن انگیزه ن حوصله نمونده بود

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...