2777
2789
عنوان

پشت کنکورم:(((

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست
باید انگیزه ات بیاد باااید تلاش کنی  پس پشت کنکور بمونی خوبه؟ اگه الان شروع نکنی باید سال دیگه ...

یروز در میون میرم کتابخونه دیگ ،فقط بگو من فردا مشاوره چطور نرم،از یه طرف هیچی نخوندم که برم از یه طرف بابام بهم حرف میزنه نرم 

خودش میدونه تو مسیر درستی قرار ددره ولی نمیخونه چون خستگی روحی داره ، و تنبله

منو میگی؟

من افسردگی پنهان دارم و اضطراب

بخدا یکی از دوستام همیشه رقابت داشتیم با هم ،بعد معدل من بالاتر از اون میشد،اون پزشکی تهران قبول شد من چی؟

من هیچی یه افسرده منزوی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یروز در میون میرم کتابخونه دیگ ،فقط بگو من فردا مشاوره چطور نرم،از یه طرف هیچی نخوندم که برم از یه ط ...

بشین با خانوادت صحبت کن خواهش کن درکت کنن منطقی صحبت کن بگو که از لحاظ روحی خسته ای و در عذابی

یه روز درمیون فایده نداره بدرد نمیخوره 

۸ صبح تا ۹ شب 

میشه ۱۳ ساعت 

حالا ۳ ساعتشم استراحت میکنی میشه ۱۰ ساعت

روزی ۱۰ ساعت بخونی میتونی جمع کنی همه اش رو 

خودتو بکش بالا ک دیره

پشتی؟

نمیدونم اسمشو چی بزارم

سال ۱۴۰۱ فارغ التحصیل شدم

تیر ۴۰۱ فقط کنکور زبان دادم شانسی

در واقع سال اولمه که میخام کنکور تجربی بدم

دی ۴۰۱ ندادم تیر ۴۰۲ ام ندادم چون هدفم این بود که برم پیام نور یا ازاد ولی هرجوره با خودم کلنجار رفتم دلم نمیخاست برم تو یه رشته ای که فقط تهش میشه یه مدرک

الانم که تصمیم به کنکودر گرفتم همش تو گوشین یا خواب خودمم از خودم خستم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
منم مث شما بودم ۳ سال لفتش دادم و در نهایت ب روزی ۴ ساعت درس خوندن تمومش کردم:/ فیزیوتراپی قبول ش ...

فیزیو خوبه قبول شم‌ عالیه

کاش منم روزی ۵ بخونم ولی پیوسته

نمیدونم چیکار کنم به خودم بیام یه تکونی بخورم

یروز در میون میرم کتابخونه دیگ ،فقط بگو من فردا مشاوره چطور نرم،از یه طرف هیچی نخوندم که برم از یه ط ...

منم میخام برم کتاب خونه واقعا خوبه؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
نمیدونم اسمشو چی بزارم سال ۱۴۰۱ فارغ التحصیل شدم تیر ۴۰۱ فقط کنکور زبان دادم شانسی در واقع سال او ...

من اگه دولتی قبول نشم ترجیح میدم یه هند یاد بگیرم تا برم آزاد 

من مشکلم انگیزه ای که ندارم ،فردا سعی میکنم بلند شم،اگه میتونی برو کتابخونه خیلی خوبه

من اگه دولتی قبول نشم ترجیح میدم یه هند یاد بگیرم تا برم آزاد  من مشکلم انگیزه ای که ندارم ،فر ...

من چون متتاهلم باید ناهار همسرمن اماده کنم کارای خونه رو کنم اگ خدا کمک کنه اخر هفته برای دوسه روزش غذا درست میکنم ببیینم از شنبه برم کتاب خونه چه دیدی شاید اونارو دیدم جو گرفتم😐😪

بدبختب اینکه هنوز کتاب تستم ندارم فقط یه شیمی و فیزیک دارم

بنظرت فعلا شیممی و فیزیک و بخونم تا وقتی داسه ریاضی و زیست کتاب بخرم؟

من چون متتاهلم باید ناهار همسرمن اماده کنم کارای خونه رو کنم اگ خدا کمک کنه اخر هفته برای دوسه روزش ...

بنظرم برو برا اونام بخر ،تا وقتی کتاب تست نداری ریاضی و فیزیک نمیشه خوند ،فعلا حفظیات شیمی و زیست بخون تا کتاب بگیری