2777
2789

چند سال یش واحد بغلیمون به عنوان هدیه چند کیلو برنج داد بهمون  میپختم عطر بوش کل ساختمونو برمیداشت

بعدها ازش چند بار ۵۰ کیلو خریدم

و الان شمارشو چند ساله گم کردم

از هر جا هم برنج میخرم از دیوار شمال 

پیجای اینستا 

اصلا اونطوری نیستن

دلم اون عطر و طعم رو میخواد از کجا پیدا کنم یه هم چین برنجی

من از یه آقایی تو روبیکا میخرم تا الان حدود ۶ بار خرید کردم برا خودم و اطرافیانم واقعا میگم تنهااااا خرید اینترنتی ک تو اینهمه سال داشتم و واقعا راضی بودم همین برنج بوده هم خیلی منصفه هم مشتری مدار هم اینکه برنجو میفرسته پخت میکنی راضی نباشی پس میگیره حتی ارد برنج هم ازش گرفتم فوق العاده بود

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792