همیشه توهین و فحش بی احترامی عیب میگیره ازم چیزی که من بخوام نمیخره منو هیچ جایی نمیبره حتا دکتر سر هرچیزی دعوا میشه روانی کرده منو ..از اول آدم وحشی بود چکار کنم نمیتونم طلاق بگیرم جا و کار ندارم ..دعا کنین برام
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
عزیزم میخوام یکم صادقانه باهات صحبت کنم امیدوارم به دردت بخوره! ما آدما خودمون اجازه میدیم ک باهامون بد رفتار بشه من احساس میکنم شما عزت نفست پایینه و خودت رو دوست نداری و وابستگی نا امن داری به شوهرت سعی کن دوره های عزت نفس رو بگذرونی خود شفقتی کنی اینا احتیاج ب تمرین و استمرار داره، یه مدت تمرکزتو از روش بردار کاراتو خودت انجام بده دنبال یه شغل یا یه حرفه بگرد باشگاه برو بخودت برس قربون صدقه خودت برو تو آیینه شاید اولش سخت باشه برات ولی این تمرین معجزه میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم از دست قربانی بودن بردار پاشو تا الان هرچی تقصیرارو انداختی گردن اینو اون رو تعطیل کن بخودت بیا تا کی میخوای بشینی بهت توهین کنه و ب چشم یه وسیله ببینتت تقصیر خودتم هست ک این رفتار باهات میشه تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه بهت توهین کنه یا اگه کرد تو باید تو یه سطحی باشی ک آزار نبینی پاشو خواهر من پاشو بخودت برس ی آهنگ شاد بزار برقص تو آینه قربون صدقه خودت برو توجهتو از رو کارای شوهرت بردار بزار رو خودت در حد توانت میتونی بخودت برسی ک، هی بهانه نیار ک پول ندارم نمیتونم خودت بخوای میتونی صبح ها برو پارک پیاده روی با دستگاهای تو پارک ورزش کن نمیدونم هرکاری ک تورو از منفعل بودن دربیاره
از کتاب فروشی ها بگیر یکم از دست قربانی بودن بردار پاشو تا الان هرچی تقصیرارو انداختی گردن ای ...
عزبزم بخدا بخاطر این که از دست فکر و خیال کار و حرف های این بشر یکم دور بشم با هزار بدبختی اونم نمیبرد که برم خرید کنم گفتم نخ و قلاب بگیرم مجازی یچیزی ببافم بچه ام مریض شده بود بردیم دکتر کنار ش مغازه بود از اونجا دیگه مجبور شد گرفت برام ..چند وقت خودمو سرگرم کردم ..
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
از کتاب فروشی ها بگیر یکم از دست قربانی بودن بردار پاشو تا الان هرچی تقصیرارو انداختی گردن ای ...
این که اجازه نمیده برم بیرون. خودم از خودم بدم میاد از بس بی تحرکی و خستگی کسلی افسرده ام بازچندین ماه دنبالش بودم برام چندتا وسایل ورزش بگیر آخر بعد از یه دعوای جانانه نمیدانم دلش سوخت چی رفتیم یه کش همه کاره و تناسب و اینا گرفتم ..بچه ام نمیزارم دست بزنم بهشون