2777
2789
عنوان

خوانوادگی

254 بازدید | 27 پست

همسر من از سر کار که میاد خونه ۲۴ گوشیش دستش بازی میکنه حتی موقع شام ،دیروز پرید بودم حالم خوب نبود نشسته بودیم گوشیشو از دستش گرفتم گذاشتم رو میز اونم گوشی منو برد تو اتاق قایم کرد ،منم گوشیشو گذاشتم لای مبل که پیدا نکنه ،اومد گفت گوشیم تو نگفتم یکم دنبالش گشت پیداش نکرد یهو دست منو گرفت چنان پیچوند که از شدت درد نمیتونستم نفس بکشم بعد گفتم بگو گوشیم کجاست تا ول کنم ،منم گفتم ولی از شدت درد ضعف کردم افتادم رو زمین گریه شدید رفت گوشیشو برداشت بعدم اومد بالشت گذاشت رو سرم گفت خفه شو گریه نکن ،من از شدت درد فقط پیچیدم به خودم دستم تا صبح درد میکرد بعدم رفت گوشیشو برداشت رفت تو اتاق خوابید، تو جای من بودی چکار میکردی ؟؟؟من اشتباه کردم ؟؟؟😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میتونی صحبت کنی اروم بهش بگو میای خونه وقت بذاریم واسه همدیگه صحبت کنیم باهم بیرون بریم، زن خونه ای برنامه بچین واسه هردوتون. نه یهو گوشی همدیگه رو قایم کنید و اخرش اینطور بشه!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وقتی میتونی صحبت کنی اروم بهش بگو میای خونه وقت بذاریم واسه همدیگه صحبت کنیم باهم بیرون بریم، زن خون ...

هزار بار گفتم اصلا گوش نداده حتی بارها گفتم من پرید میشم خیلی حساس میشم یکم به من توجه کن اصلا انگار به دیوار گفتم

چند بار کرده همشم سر چیزای الکی ،دیگه ازش میترسم چون چندبار بالشت گذاشته رو صورتم 

از لحاظ مغزی مشکل داره ببخشینا اما حقیقت رو میگم شما جونتون در خطره اینا ممکنه بدتر هم بشه و کار از کار گذشته باشه 

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
از لحاظ مغزی مشکل داره ببخشینا اما حقیقت رو میگم شما جونتون در خطره اینا ممکنه بدتر هم بشه و کار از ...

دقیقا مغزش مشکل داره وگرنه آدم سالم جون کسی رو اینجور بارها بخطر نمیندازه. کما اینکه گوشی ایشون هم باید بررسی بشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
از لحاظ مغزی مشکل داره ببخشینا اما حقیقت رو میگم شما جونتون در خطره اینا ممکنه بدتر هم بشه و کار از ...

دیگه ازش میترسم شبا تو خواب چند دفعه میپرم یک سال دارم قرص اعصاب میخورم حمله پانیک بهم دست میده

دقیقا مغزش مشکل داره وگرنه آدم سالم جون کسی رو اینجور بارها بخطر نمیندازه. کما اینکه گوشی ایشون هم ب ...

دقیقاااا،کسی که روی گوشی فکوس خاصی داره و حساس هستش یعنی چیزی برای پنهان کردن داره وگرنه شوهرای ماهم تو گوشی میرن بخوایم بزارن کنار میزارن یا بگیم گوشیتو بده خودشون میدن چون چیز پنهانی ایی نیست 

دقیقا مغزش مشکل داره وگرنه آدم سالم جون کسی رو اینجور بارها بخطر نمیندازه. کما اینکه گوشی ایشون هم ب ...

دیگه مطمئن شدم اون لحظه اگر بمیرم هم براش مهم نیست 

دیگه ازش میترسم شبا تو خواب چند دفعه میپرم یک سال دارم قرص اعصاب میخورم حمله پانیک بهم دست میده

اشتباه میکنی که داری همینجوری باهاش ادامه میدی حداقل اگه خانواده ی حامی نداری با ی مشاور خانواده صحبت کن راهنماییت کنه 

دیگه مطمئن شدم اون لحظه اگر بمیرم هم براش مهم نیست 

یه فکر اساسی بکن واسه زندگیت. مشاور برو حتما