2777
2789
عنوان

خوانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست
دقیقاااا،کسی که روی گوشی فکوس خاصی داره و حساس هستش یعنی چیزی برای پنهان کردن داره وگرنه شوهرای ماهم ...

اینم گوشیشو پنهان نمیکنه حتی رمزشم میدونم ولی همش گوشی دستش داره بازی میگنه حتی زمان غذا خوردن اصلا انگار من تو خونه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم گوشیشو پنهان نمیکنه حتی رمزشم میدونم ولی همش گوشی دستش داره بازی میگنه حتی زمان غذا خوردن اصلا ...

اصلا بحث گوشی رو کنار بزاریم اصلا طبیعیه بخاطر بقوب خودت بازی کردن بالش رو صورت شما بزاره و خفت کنه؟

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
اشتباه میکنی که داری همینجوری باهاش ادامه میدی حداقل اگه خانواده ی حامی نداری با ی مشاور خانواده صحب ...

دوست ندارم خونوادمو نگران کنم ولی دیگه میخوام با یکی در میون بزارم 

بچه هم نیست ...کاری نکن ک اینجوری بشه چون اینا وقتی عصبی میشن دیگه کنترل خودشون ندارن

احساس میکنم از من بدش میاد چون نه زره ای محبت نه زره ای رابطه عاطفی هیچی

بچه هم نیست ...کاری نکن ک اینجوری بشه چون اینا وقتی عصبی میشن دیگه کنترل خودشون ندارن

دقیقا شوهر خاله من همینجوری بود آخرین بار دعواشون شد خالمو پرت کرد زمین پاشو گذاشت رو گردن خالم پسر خالم یهو از اتاق اومد بیرون نجاتش داد بعد اون خالم رفت طلاق گرفت 

دقیقا شوهر خاله من همینجوری بود آخرین بار دعواشون شد خالمو پرت کرد زمین پاشو گذاشت رو گردن خالم پسر ...

اره اینارو نباید باهاشون درگیر بشی چون اصلا کنترل ندارن رو خودشون یا باید جدا بشی یا مدارا کنی

اره این کارم میکنه انگار بدش نمیاد بمیرم

حتما با خانوادت درمیون بزار ببین جدی میگم بهت نشو مثل خاله ی من هی مدارا کرد تا الان گردنشو عمل کرده خوبه حالش اما بازم گاهی درد میکنه