2777
2789
عنوان

شب یلدا خونه کی باید بریم؟

141 بازدید | 6 پست

اقا این چ وضعیتی؟ تا وقتی مجردی کسی اصلا نمیگه باقالیت به چند من. خونه هرکی میخایی برو اصلا نیومدی هم نیومدی ولی امان ازینکه ازدواج کنی    انگار میخوان ببرنت بردگی. من تازه یکساله عقد کردم الان نمیدونم شب یلدا خونه کی باید برم؟ خونه مادرم یا مادرشوهرم؟ من تازه نقشه کشیده بودم با تخفیف اسنپ فود که تو تخفیف هات برده بودم اون شب دست به سیاه وسفید نزنم بشینم فقط غذا سفارش بدم و ریلکس کنم    اقا اصلا من میخوام خونه خودم با شوهرم باشم زوریه مگه

😐😐😐😐 چقدر نامحسوس واقعا

گوشامون دراز شد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بمون خونه خودت مگهومجبوری بری منم از وقتی ازدواج کردم خونه خودمم شوهرم دوست نداره بریم جایی میگه توخونه خودمون باشیم گاهی مادرشوهرم میاد پیشمون

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879