2777
2789

نماینده کلاسمون پسره 

بعد فردا کلاس جبرانی گذاشته برامون 

بعد منم یبار ازش پرسیدم کی کلاس دارم میخاست بگه ک یکی آمد وسط حرفش یادش رفت 

یبار دیگه هم پرسیدم بار میخاست بگه دوستش اومد وسط حرفش 

و منم نمیدونم چ مرضی داشتم سه باره رفتم بپرسم سرم داد زد ک گفتم دیگههههه 

منم گفتم نگفتین گف تو گروه گذاشتم منم گوشیم تو کمد بود چک نکرده بودم گفتم گوشیمو نگا نکردم ولی از قیافم معلوم بود بدجور بهم برخورده قرمز شده بودممم😬😬😬 اصن چ حقی داشت جلو بقیه ا‌محوری صحبت کنه گیریم صدبار بپرسم 😐😐

خیلی زود رنج شدم باید هم هر اتفاق میفته به یکی بگم وگرنه اونقد بش فکر میکنم ک خل میشم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

از یکی دیگه میپرسیدی:/

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بنظرم برخورد اون اقا بد بوده
تو این شرایط از خود نماینده نپرس
از یکی از دخترایی که باهاش دوستی اطلاعاتو بگیر

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم یجور پودر هست پودر خارش به همه جای بدنش میپوشیدم بخصوص جاهای خصوصیش آبروشون میبردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
بنظرم برخورد اون اقا بد بوده تو این شرایط از خود نماینده نپرس از یکی از دخترایی که باهاش دوستی اطلاع ...

عریزم تازه هماهنگ کردن ب استاد کسی خیز نداشت 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

عریزم نماینده کلاسه دیگ کسی دیگ خبر نداره قاعدتا اون باید هماهنگ کنه

مگه نکفت تو گروه فرستاده؟ قطعا یکی بلاخره میام گروهو دیده بوده یا قطعا بقیه ازش پرسیده بودن شما میپرسیدی حالا یا میدونستن یا ن..

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!