2777
2789

خیلی دلم گرفته، با همین سخت گیری های بیخود منو بدبخت کرد، الانم نوبت خواهرمه، براش خواستگار اومده یه بار میگه تو تحقیقات گفتن هرزس، به دروغ جواب رد داد اونا باز اصرار کردن که دلیلشو بگین باز اومدن الان میگه مریضه

اول میگفت چون پدرش سیگار میکشه به درد ما نمیخوره، بعد برای این که ما کوتاه بیایم گفت تو تحقیقات گفتن هرزس. الان میگه حتما مریضه چون صورتش سرخ میشه و چایی کامل نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من که یکی ازدواج میکرد افسرده میشد ،هول میکرد میگفت وای فقط دختر من موندـ کاش مامانت مامان من ...

نه این سرکوفت میزد ولی موقع خواستگاری نمیذاشت شوهر من فامیله تایید کرد نامزد کردیم بعد میگفتبهم بزنیم چیزی نشده که

سخت پسند نیست فقط میگه فامیل باشه. من خواستگارای با شرایط خیلی بهتر داشتم نذاشت 

حتما یه چیزی میدونه دیگه تجربه داره،به مامانت بد بین نباشه بدتونو نمیخواد

به غریبه نمیشه اعتماد کردـخانواده شوهر من انقد تو اشنایی مهربون و خوب بودن ولی بعد اینکه رفتم باهاشون زندگی کردم به معنای واقعی دیوونم کردن ،هنوزم بعد چند سال ک خونمو جدا کردم میرم پیش روانشناس

سخت پسند نیست فقط میگه فامیل باشه. من خواستگارای با شرایط خیلی بهتر داشتم نذاشت 

به نظرمن همین ک فامیلو در حد فامیل تحمل میکنیم خیلیه😂😂😂😂

دیگ با خواهرت حرف بزن بگو اگه کسی رو پسندید محکم سر حرفش وایسته و بگه زندگی خودشه

حتما یه چیزی میدونه دیگه تجربه داره،به مامانت بد بین نباشه بدتونو نمیخواد به غریبه نمیشه اعتماد کرد ...

فک کردی فامیل به سرت گل میزدن؟ والا منم فامیله فقط عذابم میدن. جاریم غریبس، کل جهاز خریدن طلا و کادو و همه چی از من بهتر این در صورتیه که برادرا شریکند. برا من یه یخچال خریدن که اونم نذاشتن خودم انتخاب کنم. شوهرم جرات نمیکنه از دست مامانش مارو جایی ببره. تازه میخاد خونه باباشم بسازه برگرده پیش مامانش

به نظرمن همین ک فامیلو در حد فامیل تحمل میکنیم خیلیه😂😂😂😂 دیگ با خواهرت حرف بزن بگو اگه کسی رو پ ...

انقد بد گفته من خودم نمیتونم دلمو با اون پسره صاف کنم. همین الان داشت یک ساعت و نیم تلفنی با من حرف می‌زد میگفت دعا کن مشکلشو زودتر بفهمه، میگفت با خواهرت حرف بزن بگو رک از پسره بپرسه چه مشکلی داری تا ردش کنیم

فک کردی فامیل به سرت گل میزدن؟ والا منم فامیله فقط عذابم میدن. جاریم غریبس، کل جهاز خریدن طلا و کادو ...

به هیچ عنوان قبول نکن با خانواده شوهر یه جا بشینی،دیوونه بازی در بیار تهدید کن،بگو خودمو اتیش میزنم،بخدا خیلی سخته،مخصوصا اینکه مادرشوهرت آویزونتونه

جدا بشین شوهرت وابستگیش کم میشه

به هیچ عنوان قبول نکن با خانواده شوهر یه جا بشینی،دیوونه بازی در بیار تهدید کن،بگو خودمو اتیش میزنم، ...

الان خونمون جداست باز زندگی نداریم. بارها باهاش حرف زدم زیر بار نمیره میگه چه فرقی داره آپارتمانه تو چکار به همسایه داری و... فک میکنه خونه آماده شه من راضی میشم. ولی من تصمیممو گرفتم کوتاه نیاد جدا میشم با خیال راحت برگرده ور دل ننش.