2777
2789
عنوان

به خاطر شغل همسرش تعجب میکنن همه

252 بازدید | 17 پست

استادمون ارشد داره استاد دانشگاه شوهرش راننده ماشین سنگین و دیپلمه تازه ازدواج کرده همه تعجب میکنن چرا  با این شغل تا حدی که خودش روش نمیشه به کسی بگه چرااا  درآمدای خوبی دارن که حلالم هست کارشون 

امیدوارم زندگیشون بخوبی پیش بره 

این همه تفاوت تحصیلی ممکن دردسر ساز باشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

خب به طور کلی جای تعجب هم داره 

حالا خداروشکر که خوشبخت هستن اما این اختلاف شدید حیطه کاری و سطح تحصیلات می تونه شدیدا مشکل ساز بشه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استادتون چند سالش هست؟ 

به نظر من با هم تفاوت دارند، ولی ممکنه استادتون ملاک‌های دیگه ای هم برای ازدواج داشته که بیشترش رو در همسرش پیدا کرده و اون ملاکها براش مهمتر بودند 

ممکن هم هست استادتون شرایط سن و سالش طوری بوده که حس کرده مورد بهتری براش پیش نمیاد 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
جاری خواهرم دیپلمه خانه دار اونوقت شوهرش مهندس الکترونیک اونوقت من که لیسانس دارم خواستگارراننده کام ...

خب اشتباه کردی نمیدونم شاید من زندگی رو از یه زاویه ی دیگه میبینم من میشناسم طرف پرستار معلم یا همین استادمون شوهرش رانندست اگه آدم خوبی باشه درآمدشم که خوبه چه عیبی داره همه مدل آدم داریم دیپلم داریم شوهرش دندون پزشکه درآمد یه راننده که ماشینش مال خودشه با اون برابری میکنه 

حالااین آقای مهندس درآمدش خوبه؟

مغازه الکترونیکی داره یخچال و جاروبرقی وسماورتعمیرمیکنه همش باخودم میگم اینکه میخواست بشه تعمیرکار چرادرس خوند شک میکنم مهندس باشه ماهی ۲۰تومن داره