2777
2789
عنوان

کی بیبی چک بزنم

150 بازدید | 23 پست

خانومای عزیز
من تقریبا 12 رو پیش که دقیقا روز تخمک گذاریم بود رابطه بدون پیشگیری با همسرم داشتم
کی میدونه کی میتونم بیبی چک استفاده کنم که نتیجه درست نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک روز بعد از موعد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
بیشتر ببینید

بی بی چک رو باید صبر کنی یکم تا موعد پریود بشه 

اینجوری همه میگن 

و روشو بخون که تا چند دقیقه جوابش درسته 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بیشتر ببینید

عزیزم خوشبحالت واسه تو۱۲ روز شده.من ۶روز پیش دقیقا تخمک گذاریم اقدام کردم حالا فقط ثانیه هارو میشمارم تا ۶بشه موعدمه.وای ک دارم میمرم از استرس انتظار سختههههه.موعدت کی هس دقیقا؟

اگ میخای بحث کنی،ریپ نزن،ی چی میگم هم توناراحت میشی هم من😉🙂مردای نامحترم سایت،بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فوش ناموسی میدم.🤨اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️

بیشتر ببینید
خب نمیخوام تا اون روز صبر کنم زودتر نمیشه؟

دو روز از موعد بگذره نشون مدده

اصلا شاید پریود شدی خب صبر کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم خوشبحالت واسه تو۱۲ روز شده.من ۶روز پیش دقیقا تخمک گذاریم اقدام کردم حالا فقط ثانیه هارو میشمار ...

من اصلا قصد بارداری ندارم
میترسم باردار باشم
موعدمم تقریبا 5- 6 روز دیگه اس

من اصلا قصد بارداری ندارم میترسم باردار باشم موعدمم تقریبا 5- 6 روز دیگه اس

عزیزم کاش جلوگیری میکردی.خواهرمنم نمیخاس ولی ناخواسته بارداشد و مجبورشد سقط کنه.خب پس چن روزم صب کن بعد بزن.ممکنه کاذب نشون بده.علائم چیا داری؟

اگ میخای بحث کنی،ریپ نزن،ی چی میگم هم توناراحت میشی هم من😉🙂مردای نامحترم سایت،بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فوش ناموسی میدم.🤨اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️

بیشتر ببینید
عزیزم کاش جلوگیری میکردی.واهرمنم نمیخاس ولی ناخواسته بارداشد و مجبورشد سقط کنه.خب پس چن روزم صب کن ب ...

نه حالا من در حد اینکه سقط کنم نیستم
همسرم معتقده که هم سنمون مناسب بچه دار شدنه هم چند سال از ازدواجمون گذشته
ولی من چون بعد ازدواج چاق شدم الان دلم میخوادوزنمو کم کنم بعد باردار بشم